Miten meni vuosi 2016?

Toivottavasti tämä viimeistä päivää vetelevä vuosi on kohdellut sinua hyvin. Toivon, että siihen on sisältynyt paljon hyviä hetkiä ja olet saanut mukavia muistoja talletettavaksi mielesi sopukoihin. Varmasti vuoteen on mahtunut myös huonoja hetkiä ja niitä päiviä, joita ei mielellään muistele. Tehtyjä ja tekemättömiä tekoja - hyviä sekä sitten niitä vähemmän hyviä.

Vuodesta 2016 on nyt viimeiset tunnit käsillä ja on aika katsoa vielä kerran taaksepäin. Miten meni omasta mielestä? Olisitko voinut tehdä jotain toisin? Varmasti paljonkin. Mutta muista, että sinä riität juuri tuollaisena. Omana itsenäsi.

Taas on se aika vuodesta käsillä, jolloin tehdään uudenvuodenlupauksia. Moniko niistä pitää? Luvataan liikoja, asetetaan itselle liian suuria vaatimuksia. Ja sitten petytään itseen sekä toisiin.  Älä lupaa mitään. Jos kuitenkin on ihan pakko jotain luvata, niin lupaa itsellesi, että pidät parempaa huolta Sinusta itsestäsi. Rakasta itseäsi. Siitä on hyvä aloittaa uusi vuosi ja siitä ei voi seurata muuta kuin hyvää. Kokeile, et tule pettymään.

Tämän jälkeen älä katso enää taaksepäin, äläkä mieti menneitä, koska se on mennyttä. Suuntaa katseesi tulevaisuuteen, sillä se on tässä ihan kohta. Huomenna.

Onnellista uutta vuotta 2017 Sinulle lukijani! Toivottavasti viihdyt kanssani jatkossakin.

Katariina <3

Tekstin kuvituskuvat olen kuvannut Kotkassa Katariinan meripuistossa sekä Virolahdella Ukkosaaressa.