Miten minusta tuli bloggaaja?

Tänään on merkkipäivä, nimittäin Katalogi-blogi täyttää puoli vuotta. Tuolloin puoli vuotta sitten toukokuussa tein ensimmäisen postaukseni ikinä. Ihan aloittelijana tulin tähän, vailla minkäänlaista kokemusta.

Miten minusta sitten tuli bloggaaja? Oikeastaan aika vahingossa ja hetken päähänpistosta. Näin ilmoituksen, jossa etsittiin bloggaajia Kaakon Viestinnän uuteen Starbox -blogiyhteisöön. Heti tuli sellainen tunne, että olisiko tämä se minun juttuni. Tykkään "puhua näppäimistön välityksellä", mutta mitkään keskustelupalstat ei ole minua varten eikä Facebook hyvä paikka avautua. Toinen seikka on, että rakastan valokuvaamista ja olen jakanut otoksiani Instagramissa. Eikä sinnekään voi isoja tarinoita näpytellä. Saati että niitä monikaan sieltä edes lukisi... Siitä se ajatus sitten lähti itämään. Mietin kaikkia oman blogin tuomia mahdollisuuksia valokuvien ja tekstien suhteen. Hauduttelin mielessäni mitä voisin elämästäni kertoa, mitä annettavaa minulla voisi olla. Tein väyryset, eli nukuin yön yli ja seuraavana päivänä kirjoitin hakemuksen. Sillä tiellä ollaan.

Blogissani kirjoitan aiheista, jotka ovat minulle tärkeitä. Kerron kuulumisia ja jaan kokemuksia. Välillä kokataan ja leivotaan, sisustetaan ja meikataan. Hienostelua unohtamatta. Niin ja toki käydään ostoksilla ja ajetaan isoilla koneilla. Olen päästänyt teidät kurkistamaan sisälle elämääni ja tehnyt itseäni tutuksi. Tekstien mukana olen antanut palan itseäni, sydäntäni. Toivon, että viihdytte kanssani ja saatte itsellenne jotain. Jokaisesta näppäimistön napautuksesta olen nauttinut täysin rinnoin, uskon sen välittyvän myös teille sinne ruudun toiselle puolelle.

Puolivuotisen blogiurani aikana olen julkaissut 85 postausta. Kaikki alkoi äitienpäivän aattona tekstillä, jonka voitte lukea tästä. Lukijamääristä olen ollut yllättynyt, nimittäin teitä on PALJON siellä!! Tarkempiin määriin en mene, mutta laitan seuraavaksi TOP10-listan, josta näkyy kymmenen luetuinta postausta (klikkaamalla pääset lukemaan):

1. Omenapiirakka - satokauden herkku

2. Tapahtui R-kioskilla...

3. Pukeutuneena juhlaan

4. 11 juttua minusta - tätä ette tienneet

5. Rinnat, tissit, daisarit, melonit, ryntäät...

6. Amerikkalainen suklaajuustokakku

7. Tulipa pukeuduttua...

8. Työmiestyttö

9. Ensikertalaisena Tallinnassa, osa 2 - OSTOKSET

10. Unelmasisustusta, part one

Bloggaamisen ja Starboxin myötä olen tutustunut moniin uusiin ihmisiin, heistä tärkein ja läheisin on KIRSIkan kukkia -blogin Kiti, hänestä olen saanut ystävän. Olen löytänyt paljon upeita blogeja seurattavaksi - starboxilaiset todella ovat huippuporukkaa, osaavaa sakkia. Monessa jutussa olen saanut mukana olla ja lisää on tulossa. Kiitollinen olen, että saan olla mukana tässä!

Kiitos kuuluu SINULLE, arvoisa lukijani! On ollut ilo kirjoittaa teille. Kaikenlaisia postausaiheita on mielessä, kunhan ajatus kääntyy toteutuksen puolelle. Ruusuja ja risuja saa lähettää osoitteeseen katariinankatalogi (at) luukku.com. Mielelläni myös kuulisin minkälaisiä juttuja haluaisitte minun kirjoittavan. Ota rohkeasti yhteyttä! Minut löydät myös Facebookista.

Katariina <3