Musiikkia korville: "Miä toin siulle uudet popot!"

Viideltä aamulla kun herää, nousee ylös ja hipsii toimistopöydän ääreen töihin, niin saattaa siinä tapahtua kaikkea muutakin. Ainakin minulle.

Parin tunnin rupeaman jälkeen oli joutilas hetki tulostimen hoitaessa omaa osuuttaan ja minä tein sen, mitä kovin moni muukin suomalainen tuossa tilanteessa tekee. Nappasin puhelimen käteeni ja avasin Facebookin, tarkoituksena kurkistaa pikaisesti. Ja se kurkistus jäikin vielä aiottua lyhyemmäksi, nimittäin minusta tuli mainonnan uhri. Sieltä se lävähti verkkokalvoille heti kättelyssä "Sale up to 50% off!" Kyseessä ei ollut presidentivaalien kannatusluvut, sillä kuvassa oli puputennarit. Samalla tuli todistetuksi itselle, että kyllä vain se somemainonta toimii ihan napakasti, kun kohde on oikea.

Klik vaan ja olin Minna Parikan verkkokaupassa. Klik, klik ja klik. Niin oli uudet korkkarit ostettu. En tiedä monennetko tarkalleen ottaen, paljon niitä on jo ennestään - joku saattaisi tähän sanoa, että liikaa...

Kului muutama päivä ja ovikello soi. Päivän pelasti postimiehen iloinen tervehdys ja lause: "Miä toin siulle uudet popot!" Oi, musiikkia korville.

Siinä se on!
Vaaleanpunainen käärepaperi.

Haluatteko nähdä pakkauksen sisälle?

Käsinkirjoitettu tervehdys.

Ja laatikko auki...

Lisää vaaleanpunaista...
Tadaa!!
Siinä ne nyt on.
Ikuinen harakka tykkää kaikesta mikä kimaltelee.
Näiden kanssa sitä pää keikkuu reilusti yli 180 sentissä.

Ihanat kengät ja todella hyvät kävellä. Oikeasti. Nyt vain odotellaan kesää, sillä ei noilla hangessa tarvota menemään. Tuli sitä lunta viimein tänne Kotkaankin.

Että hupsista.

Katariina <3