Se täydellinen huulipuna

Pitkään olen käyttänyt Lancomen ja Diorin huulipunia, mutta nyt löysin uuden suosikin. Kyseistä punaa olen jo aiemmin hiplannut, mutta en ole tohtinut koostumuksensa takia edes kokeilla. Nimittäin tähän mennessä kaikki huulikiillon tapaan levitettävät tuotteet on olleet ehdoton ei. Pitkähiuksiset tietävät syyn. Lyhyempihiuksisille voin kertoa, että kaikki pehmeästi levittyvä ja vähänkin tahmeampi tuote on ensimmäisen huulille eksyneen hiussuortuvan myötä vähemmän kauniina viiruina pitkin kasvoja.

Kyseessä on Estee Lauderin Pure Color Envy, Liquid Lip Potion. Tuote levitetään huulille aplikaattorin avulla ja jälki on uskomattoman peittävä ja värikylläinen. Pakkauksen suomenkielisessä tarrassa lukee "kevyesti värjäävä huulikiilto", mutta älkää antako tämän hämätä. Itsekin kyseistä tekstiä ihmettelin, mutta myyjäni sai minut vakuuttuneeksi siitä, että värikylläinen tuote on kyseessä. Oikeassa oli hän, ammattilainen kun on.

Sävyjä sarjassa on useampaan makuun ja valinta oli vaikea. Selkeästi liian ruskeat halusin jättää kokeilematta ja myyjäni suosituksesta päädyin kirkkaaseen sävyyn. Valinta oli oikea, sillä ensimmäistä kertaa sitä käyttäessä huulipuna sai kolmet kehut tunnin sisällä. Kolmet!

Tämä on se kehuttu sävy nro 240 naughty naive.

Tuotteesta innostuneena ja siihen kovin ihastuneena kävin ostamassa kaksi sävyä lisää. Nyt kun olen kokeillut huulipunaa kotona sekä töissä, voin kertoa, että hyvin kestää paikoillaan. Toki huolellinen rajaus kannattaa tehdä ja syömisen jälkeen joutuu punaa lisäämään. Tästä kömpelö aasinsilta aiheeseen meikkipeili. Miksi, oi miksi minun pyöräkuormaajan varustuksiin ei kuulu meikkipeiliä? Kyllä huomaa, että miehet ovat miehille suunnitelleet. Kovin hankalaa on huulipunan sively puhelimen etukameraa apuna käyttäen. Jospa muistaisin työlaukkuni varustaa peilillä - huulipunia siellä on aina. Varmuuden vuoksi, jos ei lähtiessä muista mukaan ottaa.

Käytössä töissä.
Käytössä räntäsateessa. Ja vielä hymyilyttää...

Tarkoittaa sitä, että huulipunakokoelma on jälleen kasvanut. En ole edes kehdannut laskea kuinka paljon niitä on, mutta kyllä ne käytössä kaikki vuorollaan ovat. Miten niin riippuvainen?

Katariina <3