Suloinen Pandora-rannekoru

Starboxin bloggaajat saivat kutsun Kello- ja kultasepänliike H.J. Sunisen Pandora After Work -iltaan Lappeenrantaan, kauppakeskus IsoKristiinaan. Minä tietenkin kiireesti ilmoittauduin mukaan, koska luvassa oli jotain kaiken kauniin ystäville - eli minulle juuri.

Aloitimme illan lasillisella kuohuvaa ja sen jälkeen saimme tutustua Pandora -koruihin.

Minulle Pandora oli ihan uusi tuttavuus. Ehkä joskus kuullut, mutta en ole sen enempiä asiaan huomiota kiinnittänyt. Olisi kyllä kannattanut! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Neitsyys meni Suniselta lahjaksi saadun rannekorun myötä ja sen jälkeen se olikin sitten menoa. Nimittäin rahanmenoa.

Hopeinen rannekoru.

Ette usko miten paljon niitä koruja oli! Jestas miten olin ihan haltioissani. Lataan teille kuvia tähän ihanuuksista ja palataan sen jälkeen omiin ostoksiini.

Kuten kuvista näkyy, valikoima on laaja. Rannekorujen ohella sarjasta löytyy myös kaula- ja korvakoruja. Kiiltävät, suloisen väriset helat saivat minut hullaantumaan, harakka kun olen. Pitkällisen pohdinnan jälkeen ostin rannekoruuni kolme helaa.

Katsokaa miten kauniit!!!

Saimme nähdä myös tulevan joulumalliston, joka tulee myyntiin marraskuun alussa. Minua kovin harmitti, kun en saanut ostetuksi jouluhelaa ranteeseeni. Voi miten ilahduin, kun löytyikin satsi alennettua Pandoraa, jossa oli myynnissä edellisen sesongin tuotteita: eli jouluaihetta!! Niin minua taas vietiin. Sulo Vilen -syndrooma iski jälleen ja ostin kaksi, kun halvalla sai. Näitä käytän ekasta adventista loppiaiseen:

Ai että!!

Toinen jouluheloista on kirje joulupukille. Siinä lukee:"I've been good" ja "To Santa North Pole".

Rannekoruun mahtuu monta helaa ja toki niitä voi vaihdella ja muokata mieleisekseen. Uskon, että tämä koru tulee pelastamaan monta joulua ja syntymäpäivää. Ajatelkaa miten kätevää on mennä ja valikoida laajasta valikoimasta tilanteeseen sopiva hela. Mies pääsee helpolla. Onneksi sain matkaani paksun kuvaston, voin siitä huomaamattomasti ympyröidä mieleisiä heloja ja jättää koko komeuden pöydälle isännän nähtäville. Vihjeenä.

Katariina <3