Totutusta poikkeavaa meikkisävyä ei kannata pelätä

Muistatteko, kun taannoin kävin Lumottu polku -blogin Annin Kauneusakatemia Lumouksessa Kouvolassa tutustumassa Mary Kay -kosmetiikkasarjan ihonhoitotuotteisiin ja meikkeihin? Kyseisen postauksen pääset lukemaan tästä linkistä. Halusin silloin mieltymysteni mukaisen tumman silmämeikin, mutta Anni jätti minulle itämään ajatuksen, että voisimme kokeilla myös ihan värejä. Minulla oli juhlat tulossa, joten oli hyvä aika katsastaa meikit.

Ihana Anni <3

Minulle oli jo entuudestaan tuttua, että Lumouksessa meikki tehdään itse. Siinä sitä parhaiten oppiikin uusien värien salat. Ja hei, sain kehuja, että olin helppo opastettava, kun riitti pelkästään vihjaus mitä mihinkin laitetaan ja minulla suti jo heilui. No tuttua hommaahan tuo meikkaaminen on, kun sitä joka päivä teen.

Suunnitelmana oli myös saada kasvot hehkumaan juhlia varten tekemällä hedemähappokuorinta. Tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin, sillä ihoni on aika herkkä kaikelle ja punoittaa helposti. Pelkäsin olevani juhlissani jo liiankin hehkuva... Kokeilin kuorintaa kämmenselälle ja voihan pojat - siitä tuli sileä kuin vauvan peppu! Sain näytepakkauksen mukaani, jota voin tehdä kuorinnan kotona juhlien jälkeen. Vielä en ole saanut aikaiseksi, mutta toivottavasti pian kuitenkin.

Muutama huulipuna <3

No mitä ne värit sitten olivat? Alkuun iski kauhistus - vaaleanpunaista ja vihreää!! Muistelin, että punaista olin sutinut luomiini viimeksi teininä 90-luvun alussa. Muistan vielä sen meikkipaletinkin: Lumene, sävynä Kanerva. Rohkeana naisena en antanut ensivaikutelman tehdä tepposiaan, vaan sudin kuuliaisesti pinkkiä luomiini. Ja mitä ihmettä: ei siitä tullut ysärityylistä ollenkaan. Paletin värisävyt on niin huolella valittu, että lopputuloksen kanssa ei voi epäonnistua. Anni näytti kuvaa, jossa hän oli tehnyt itselleen silmämeikin niillä vihreillä. Ei se lopputulos ollut lähelläkään sitä muinaista itänaapurityyliä, jota olin kuvitellut sillä saavan tehdyksi.

Tulevan syksykauden uutuussävyt.

Lopputuloksesta näette kuvia tässä:

Ihan turha on värejä pelätä, tässä sen sai huomata. Jään innolla odottamaan mitä Anni seuraavaksi minulle keksii.

Katariina <3