Tukka tötteröllä ja lanteet notkeina - Elvistä ihan jokaiselle!

Muistatteko, kun jokunen viikko sitten kerroin teille Kotkan makeimmasta sporttibaarista, joka pitää sisällään kaikkea muutakin kuin urheilua? Jos postaus meni ohi, niin käykää tutustumassa paikkaan tästä linkistä, sillä nyt mennään suoraan asiaan - eli hauskanpitoon, kohteena Players Sports Bar. Tosin allekirjoittaneella meinasi taas vanhat perinteet nostaa päätään lähtöhetkellä, nimittäin sehän lykkäsi lunta tulemaan. Onneksi tällä kertaa oli onni suotuisa ja ilta ei päättynyt pyöräkuormaajan rattiin. Vaikka hauskaahan sekin homma on.

Pääsiäislauantaina Players järjesti yhteisvoimin KEA:n (King Elvis Association) kanssa Elvis for everyone -tapahtuman, jossa päätähtinä olivat Roni Leppä sekä SaraLee. Ja koska kyseessä on Players, ei ilta jäänyt Elvikseksi pelkästään musiikin osalta, vaan koko paikka muuntautui teeman mukaiseksi. Ravintolan keittiöstä tuli illaksi Gracelandin keittiö, josta sai tilata mm. Elviksen burgereita mehevällä pihvillä ja kasvisversiona Priscillan nimeä kantaen.

Ruokalista.
Juomat.
King's Beef Burger. Tällaisen söin ja hyväksi havaitsin. Minä, joka jaksan hämmästyttää jokaisella mäkkärireissulla pyytämällä aterimet, olin niin hurja, että rohkaistuin syömään perunani sormin. Hampurilaiseen siirtyessä huomasin lautasliinaan käärityt aterimet korin sivussa... Hyvä niin, ei mennyt majoneesit pitkin naamaa ja meikit sotkuun.
Illan juomalistan antia: Burning Love. Tämä rakkaus nimensä mukaan vähän poltteli kurkussa (lime, sitruuna, inkivääri), mutta hyvää oli. Ja huomatkaa miten kaunis drinksu.

Mennessäni paikalle ilta oli jo hyvässä vauhdissa Elvis/rock-karaoken merkeissä. Säästin läsnäolijat omalta esitykseltäni ja keskityin kuvaamaan. Tässä koosteessa muutama kuva esiintyjistä, klikatkaa pikkukuvat suuremmiksi:

Karaoken yleisöä.
Esitykset saivat myös tanssijalat vipattamaan.
Karaoken voittaja valittiin arpomalla. Palkinto oli Playersin tyyliin ruhtinaallinen: Skumppaa, herkkuruokaa sekä keilausta.

Iltaa kaunistuttamassa paikalla olivat pin up -tytöt Nina ja Maria. Muutamia kellomekkoja siellä näkyi, lättähattuja sekä tötterötukkia myös. Ikähaarukka oli nuorista seniori-ikäisiin ja niinhän sen pitikin olla, sillä olihan kyseessä Elvis for everyone.

Nina ja Maria.
Nina.
Bloggaaja sinisen valon loisteessa.
Minun asu.
Vanhemman polven edustaja
Rokkityyli käänsi katseita. Kaunista!

Henkilökunnan seassa vilahti ihan ilmetty Elvis ja niin oli muutkin rokkaavaan tyyliin pukeutuneita.

No mutta sehän on Elvis!!!
Ravintolapäällikkö sorvin ääressä.
Tupa täynnä ja kiirettä pitää.

Ja koska kyseessä on sporttibaari, niin eihän se ole ilta eikä mikään, jos ei myös urheilua ole näkyvissä. Muut joraa Elviksen tahtiin sillä aikaa kun toiset kaikessa rauhassa nauttivat penkkiurheilusta:

Jättiscreeni!

Illan aikana oli ohjelmassa tietokilpailu, toki aiheena Elvis. Oma tietouteni rajoittui kuolinvuoteen, joka on sama kuin oma syntymävuoteni ja siksi helppo muistaa. Yllättävää kyllä, jälkeenpäin sanottuna olisin saanut jopa neljä oikein! Palkintona voittaja sai pullon skumppaa. Ja kyllä, joukossa oli henkilö, joka tiesi vastauksen jokaiseen kysymykseen! En yllättynyt tästä.

Kuvan Elvis-taulu myytiin huutokaupalla. Lähtöhinta oli 40e ja siitä se pian nousikin 50, 55... Tämän jälkeen vierestäni kuului huuto "sata euroa!" Isäntähän se siinä huuteli. Muut huutajat hiljenivät ja niin tuo taulu päätyi meidän seinälle...

Musiikista vastasi karaoken jälkeen Roni Leppä. Ja niin oli ääni kuin Elviksellä konsanaan.

Ja hän antoi kaikkensa...!

Henkilökunnan lisäksi koko Players oli pukeutunut Elvikseen. Jopa keilarata oli kuvitettu illan teeman mukaisesti:

Keilaradan loisteessa tavallinen olutkin näyttää ihan toiselta.

Illan pääesintyjänä oli SaraLee - upea nainen upealla äänellä. Bluesia, swingiä ja tietenkin Elvistä.

SaraLee
Kenkäfriikki ei voinut olla huomaamatta näitä <3
Kitara soi...

Ja jotta ilta ei jäisi pelkästään muistikuvien varaan, oli rokkikansalla mahdollisuus ostaa mukaansa asiaankuuluvaa kalustoa:

Oli hauska ja mieleenpainuva ilta, josta hyvää mieltä riitti vielä muillekin päiville. Elvis tarttui korvamadoksi:
 

Like a river flows
Surely to the sea
Darling, so it goes
Some things are meant to be.
Take my hand
Take my whole life too
For I can't help falling in love with you

 

Ilta oli jo pitkällä ja aika lähteä kotiin. Elvis has left the building! Tällä kertaa tauluna kainalossa.

Katariina <3

PS. Playersissa oli perjantaina 21.4. K40-disco! Arvatkaa vaan poltteliko mennä, pari viikkoa sitten saavutin täysi-ikäisyyden tälläkin saralla. Alkava flunssa oli kanssani toista mieltä ja jouduin jäämään kotiin pitelemään sohvaa paikoillaan.