Tulipa pukeuduttua...

Aamulla palaveriin lähtiessä tuli valittua sellainen epävirallisen virallinen asukokonaisuus, vai miten sen nyt hienosti muotoilisi... No tuli rohkeasti yhdistettyä korolliset nilkkurit, Louis Vuittonin laukku & huivi sekä Dimexin huomiotakki. Yhdistelmä oli huomiotakin lisäksi ihan tuplasti huomiotaherättävä, mutta halusin olla oma itseni, kun tilanne ei täyttä sotisopaa vaatinut.

Huomiotaherättävä huomiovaatetus.

Palaverin jälkeen ajelin ympäri Kotkan keskustaa etsimässä sopivia valokuvauskohteita. Olihan siellä kaikenlaista kaunista, syksyistä kuvattavaa, mutta kun minulla oli väärät välineet mukana. Matkan varrella on usein näkynyt aamulla kettu, haukkoja sekä korppeja, josta johtuen minulla oli mukana pelkästään 500mm objektiivi kamerassa. Seuraavissa kuvissa on kohteena Palotorninvuori. Nämä kuvat on otettu erittäin kaukaa sattuneesta syystä...

Poikkesin myös Pesuainetukku Osolassa hakemassa lisäpotkua ikkunanpesuun ja siivouspäivään. Puhdistuksen ilosanomaan palaan jossain käänteessä ihan omana postauksena. Tulossa siis suosituksia ja pieniä vinkkejä.

Päivän ollessa tarpeeksi pitkällä iskee nälkä. Olisi kannattanut ottaa porkkanoita tai muuta pientä evästä mukaan, nimittäin tilanne yltyi niin pahaksi, että lihapiirakka oli ihan pakko saada. Niitä leipomosta hakiessa olin nälän vuoksi täysin puolustuskyvyttömässä tilassa, sillä energiavajeesta kärsivät aivoni rekisteröivät kylmätiskillä lepäävän käpykakun ja se oli menoa sitten. "Tuollainen käpykakku, kiitos!" kuului suustani. No, sattuuhan sitä. Useinkin.

Eihän tätä pysty vastustamaan?

Kotimatkalla sain jälleen hyvän idean: pullo kuohuvaa kakulle kaveriksi!! Tuumasta toimeen ja pitkäripaisen kautta.

Pullo ainakin on hyvin kaunis. Tuo rusetti herätti ihastusta myös muissa asiakkaissa.

Tätä kirjoittaessani päivä on jo illassa. Työt on tehty ja muutamat kotityöt (lue KAIKKI) odottaa tekijäänsä. Muutaman homman teen, mutta suurin osa saa suosiolla jäädä huomiseksi. Sauna lämpenee ja skumppa kylmenee, miestä odotan saapuvaksi tunnin kuluttua kotiin. Viikonloppu voi alkaa.

Hyvää viikonloppua Sinullekin!

Katariina <3

PS. Löydät Katalogin myös Facebookista. Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan <3