Työmiestyttö

Olen saanut uuden kaverin. Taannoin tutustuimme ja nyt olemme erottamattomat:

Kamera.

Jep, uusi kamera. Eikä mikä tahansa järkkäri, vaan ihka oikea viemärikamera! Asiaan vihkiytynyt valokuvaaja kuvaa kaikenlaisilla vehkeillä, joten sujuu se tälläkin. Tällä ei kuvata pelkkiä ruutuja, vaan oikein videokuvaajaksi pääsee.

Eli uusi ura on auennut viemärikuvaajana. Tänään olin pitkästä aikaa oikeissa töissä. Siis pääsin työmaalle, eikä pelkkää paperihommaa ja juoksevaa asiaa, kuten yleensä.

Dimexit päällä. Ja toki huulipunaa...

Kyseisellä kameralla kuvataan putkia. Kansi auki, johdon päässä oleva kamera ohjataan putkeen ja sitten työnnetään. Kuva välittyy monitorille ja tallentuu muistikortille. Sama systeemi, kuin ihmisten maha- ja suolistotähystyksissä. Eilen kaverin kanssa vitsinä tuumattiin, jos laajentaisi toimialaa. Mutta mokomat ovatkin laittaneet ohjekirjaan erikseen tekstin "VideoControl-Master -kaapelia ei saa käyttää lääketieteellisiin tutkimuksiin eikä henkilöiden tutkimiseen." Hukkaan meni hyvä idea. Melkein innostuin, perhana.

Pieni poika käveli kuvauspaikan ohitse ja jäi hämmentyneenä katsomaan. Hän ei oikein osannut määritellä minua miksikään, kun oli tottunut näkemään vain työmiehiä. Niinpä minä sitten olin hänelle työmiestyttö.

Työmiestyttö kuvaamassa.

Sain minä työvaatteeni likaisiksi tuolla reissulla ja johdon työntäminen/kelaaminen tuntuu käsissä näin jälkeenpäin. Seuraavaa kuvauskeikkaa odotellessa.

Illalla huomasin, että olin kyllä muistanut huulipunan, mutta hajuvesi unohtui. Melkoinen työmiesnainen.

Katariina <3