Unelmapinkit olkkarin verhot

Kotonani kuvatuissa postauksissa on vilahdelleet olohuoneen pinkit verhot. Uskon, että muutama muukin on minun lisäkseni iskenyt niihin silmänsä, joten esittelen ne teille kuvien kera. Kyseessä siis Vallilan Ikebana valmisverhot upean pinkissä värissä.

Olen jo usean vuoden ajan suosinut olohuoneessa valkoisia verhoja. Kesällä ohuempaa kangasta ja talvella paksumpaa, Vallilalta nekin olleet, sillä olen heidän laatuun tykästynyt. Nyt piti saada verhoihin väriä, todellista hehkua. Mitäpä sitä muutakaan vaaleanpunaiseen rakastunut ripustamaan kuin pinkkiä. Verhot tilasin suoraan Vallilan verkkokaupasta. Katsoin, että nyt kyseinen tuote on siellä loppuunmyyty, mutta jostain muualta varmasti löytyy vielä.

Lähikuvaa kuosista.
Ja verhot in action.
Verhojen mukana toimitetaan silitettävää nauhaa, jonka avulla voi verhon lyhentää haluamaansa mittaan ilman ompelua. Itse tykkään jättää lyhentämättä ja annan verhon laskeutua lattialle.
Nämä samaa sävyä olevat pallovalot kohtasivat tiensä pään ja lakkasivat toimimasta. Voi kun jostain löytäisi samanlaiset tilalle.

Pidätkö sinä väreistä sisustuksessa, mikä on suosikkisi?

Katariina <3