UNELMASISUSTUSTA, part two

Tein pari viikkoa sitten sisustusaiheisen postauksen ystäväni kotoa. Siellä oli niin paljon kaikkea ihanaa, että postauksesta tulee kaksiosainen. Ensimmäisen osan pääset lukemaan tästä. Nyt lähdemme jälleen vierailemaan Yläkkään Minnan luona Säkäjärvellä. Nauttikaa ihanasta tunnelmasta!

Talon isännän, Markon, ensimmäiset kengät.
Porrassyvennyksen tunnelmaa. Sisustustakan yläpuolilla oleviin ikkunalaseihin Minna on tarroilla kirjoittanut lapsiensa nimet ja syntymäajat <3

Nämä edellä olevat kuvat oli kaikki tuosta porrassyvennyksestä. Kaunista katseltavaa on paljon. Mennään seuraavaksi katsomaan mitä ihanaa keittiöstä löytyy.

Totta <3
Enjoy the little things.
Iäkäs, nostalginen myymälävaaka on löytänyt paikkansa keittiön ovenpielestä.

Tässä oli keittiön ihanuuksia, tai oikeastaan osa niistä. Seuraavaksi siirrymme ruokailuhuoneeseen, johon särmää antaa alkuperäinen hirsiseinä, joka on otettu kauniisti esille. Ruokapöydän yläpuolelle Minna on laittanut koristeiden ja valojen kehystämän heinäseipään roikkumaan. Tilassa on myös useita, kauniita astiakaappeja, jotka Minna on kotiinsa pelastanut ja entisöinyt. Kaapit ovat täynnä toinen toistaan ihanampia koriste-esineitä ja käyttötavaroita. Ruokailuhuoneen verhot ovat kekseliäät ja yhdistyvät kauniisti sisustuksen kanssa.

Hirsiseinä henkii mennyttä aikaa ja luo kodikasta tunnelmaa.
Heinäseipään yksityiskohtia.
Tämän pöydän ääreen kokoontuu päivittäin Minnan perhe aterioimaan ja vaihtamaan kuulumisia.
Muffinsiverhot sopivat tunnelmaan.
Vanha astiakaappi.
Yksityiskohta astiakaapista. Vanha pinta on elämää nähnyt ja hieno juuri tällaisena.

Minnan kodin sisustus vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Pian tulee joulu ja se tarkoittaa sitä, että osa nyt esillä olevista tavaroista muuttaa laatikossa varastoon ja koti koristautuu jouluun. Tiedättekö, että minulla on vahvasti sellainen tunne, että tämä postaussarja tulee saamaan vielä kolmannenkin osan - Minnan joulu on myös nähtävä.

Kuten kuvista näkyy, Minna jos kuka on oikea henkilö auttamaan, jos tarvitset vinkkejä kauniiseen sisustukseen. Hän toimii myös Perfect Home -tuotteiden esittelijänä sekä jälleenmyyjänä. Minnan aiheeseen liittyvää fb-sivua pääset kurkkaamaan tästä.

Leppoisaa sunnuntaipäivää juuri Sinulle!

Katariina <3