Väsymyksen merkit piiloon

Jäikö yöunet lyhyeksi? Venähtikö ilta pikkutunneille? Katsooko aamulla peilistä väsyneet kasvot?

Paras konsti pirteään ilmeeseen olisi tietenkin kunnon unet, mutta välillä täytyy käyttä vippaskonsteja. Tämän vinkin sain taannoisella laivaristeilyllä myymälän kosmetiikkamyyjältä.

Olin siis lempipuuhassani, eli tuoksuttelemassa hajuvesiä ja ihailemassa toinen toistaan kauniimpia luomiväripaletteja. Ostokset jo valinneena jäin vielä katsomaan - yllätys, yllätys - huulipunia! Myyjälle kerroin, että nyt en kyllä uskalla uutta punaa ostaa, kun on tullut osteltua useamman kerran samaa väriä, jota jo kotoa löytyy. Hän sitten kysyi mitä värejä käytän ja kysyi, olenko koskaan käyttänyt ihan tavallista peruspunaista huulipunaa. Ei, en ole. Ei ole tullut edes mieleen kokeilla. Hän sitten opasti minua seuravalla tavalla:

Peruspunainen huulipuna sopii ihan jokaiselle. Jos ilme on väsynyt ja silmien alla on tummat renkaat, laitetaan huuliin kirkkaanpunainen huulipuna. Silmämeikki saa silloin olla kevyt, vähän rajausta ja ripsiväriä. Tällöin huomio kiinnittyy punaisiin huuliin, eikä niihin väsyneisiin silmiin.

Ja niin minä jälleen ostin uuden huulipunan...

Ja taas uusi huulipuna...

Kyseessä on Lancomen Rouge In Love sävyssä 170N, mutta taitaa tuo peruspunainen löytyä melkeinpä jokaiselta merkiltä. Tykkään käyttää huultenrajauskynää kaikkien sävyjen kanssa, mutta näissä voimakkaammissa väreissä sen merkitys on vielä tärkeämpää siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi. Rajaamisen jälkeen voi kynää sipaista myös huuliin ennen huulipunan levittämistä, näin saat punalle hyvän pohjustuksen ja kestävämmän lopputuloksen. Lancome lupaa Rouge In Love -punalle kuuden tunnin pysyvyyden. Ja kyllä se kestääkin kevyen kahvittelun paikoillaan, mutta ruokailun jälkeen joutuu lisäämään. Käyttämäni rajauskynä on Lancomen Le Contour sävyssä 110 Rouge tulipe.

Red, red, red!!
Tässä mennään 4,5 tunnin yöunilla, joten katsokaa vain sitä huuipunaa.

Kuten olen kertonut, rakastan huulipunia. En osaa mennä mihinkään ilman ja jos kiireessä unohtuu laittaa, on olo suorastaan alaston. Joskus olen kääntynyt takaisin kotiin lisäämään punaa huuliin, joskus taas tilanteen on pelastanut laukkuun unohtunut yksilö.

Seuraavana päivänä 9 tunnin unien jälkeen.
Minun punaiset <3

Siinä yksi naisen salaisista aseista.

Pirteyttä päivääsi!

Katariina