Virolahden lukion penkkaritunnelmia - kuvapostaus

Tänään oli lukiolaisilla penkkaripäivä, yksi elämän etapeista siis saavutettu. Olen joka vuosi käynyt Virolahden lukion pihassa katsomassa ajelulle lähdön tunnelmia, vaikka minulla ei siellä ole koskaan ketään tuttuja ollutkaan. Se nuorista välittyvä ilo ja hyvä fiilis on jotain sanoinkuvaamatonta. Itsekin tulee aina niin hyvälle tuulelle, tarttuvaa laatua siis.

Ja koska rakastan valokuvaamista, oli minulla nytkin kamera mukana. Toivottavasti saan teille seuraavien kuvien myötä välitettyä edes siivun tämän päivän riemua.

Perinteisesti abit on aina talutettu yksi kerrallaan penkkariautoon. Hyvä tilaisuus kuvata ja nähdä kaikkien asut.
Ja matkaan!

Abit ajelivat perinteisesti ympäri Virojokea. Karkkeja satoi, mutta tänä vuonna oli sovittu, että niitä heitetään ainoastaan paikoillaan olevasta autosta. Minulla oli viisivuotias karkkimagneetti mukana, hän sai kerätyksi todella hienon saaliin. Minäkin saalistin - otsallani. En pystynyt kameran vuoksi ottamaan koppia, joten kaaliin tuli, jotta kopsahti. Ei sattunut, minä olen kovapäistä sorttia.

Karkkisaalis.

Koska paikkakunnan lukiossa on oppilaita myös naapuripitäjästä, on perinteisiin kuulunut kierros Miehikkälään. Kymmenen kilometrin välimatkan abit taittoivat fiksusti henkilöautolla kuorma-auton siirtyessä tyhjänä. Kovin kylmää olisi kyyti lavalla ollutkin. Satuimme sopivasti paikalle, kun siirtyminen oli alkamassa ja tapasimme huikean hienot Teletapit...

Teletapit!!
Virolahden lukion pääsisäänkäynti.

Tänään oli abien juhlapäivä, he ovat hetkensä ansainneet. Kovasti toivotan onnea ja menestystä ihan jokaiselle, hyvä siitä tulee! Lukion kakkosluokkalaiset ottivat nyt vallan talossa, huomenna on heidän päivänsä tanssin pyörteissä.

Katariina <3