11 kysymystä minulle-HaasteMoikka. Sain tämän haasteen Johannalta, kiitos. Ja ajattelin pikaisesti päivittää blogia. Eli tässä ovat Johannan antamat kysymykset minulle :)11 kysymystä haastetuille:


1. Mitä puoluetta et äänestäisi eduskuntavaaleissa?

Hmm aika paha kysyys näin heti alkuun. Uskon, että "poliittiset" ajatukset eivät ole ehkä minulle parhaita ja varsinkin niiden jakaminen blogissa on asia jota mieluiten välttäisin. 

Olen kipakka luonne kun sille päälle sattuu ja mielipiteitä kyllä löytyy jos niihin kaivaudutaan. 

heh ettei tämä tuottaisi väärinkäsityksiä niin sanon vaikka sen verran, että olen ehkä eniten kokoomuslaisten ajatuksiin suuntautuva :)


2. Ketä ihailet ja miksi?

Ihmisissä ihailen positiivisuutta ehkä kaikista eniten. Reippaat ja sosiaaliset ihmiset ovat ihailtavia. Tykkään kun ihmisellä on selvät sävelet elämässä ja osataan nauttia niistä asioista mitä ihmisellä on, varallisuudesta riippumatta. 

Ihminen jota ihailen eniten on oma äitini. Ja olen onnellinen, että olen perinyt häneltä hyviä piirteitä ja saanut vaikutteita omaan elämääni <3


3. Mikä on kaukaisin paikka jossa olet käynyt?

Taitaapi olla tuo kaakkois-aasia jossa asustelin vuosia :)


4. Millaisia tulevaisuudensuunnitelmia sinulla oli teininä?

Suunnittelin teininä au pairiksi lähtöä jossakin vaiheessa, mutta se ei koskaan toteutunut. Elämäni tilanne oli muuttunut ja "rakkaus" olikin tärkeämpi. En kyllä kadu tätä hetkeäkään, ehkä se onkin niin, ettei se ollutkaan niin kiinnostavaa loppujen lopuksi. 

Muita suunnitelmia olivat myös opiskelut ja pohdinta siitä missä maassa asuisin "aikuisena". 


5. Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?

5 vuotta tulee hyvin nopeasti, sillä jos ajattelee missä olin 5 vuotta sitten, niin se tuntuu hyvin lyhyeltä ajalta. Uskon, että tärkeintä on se, että olen edelleen työllistettynä ja, että työ on sellaista jossa viihdyn. Ehkä haaveena on myös pientä "edistymistä" työuralla :)

Mutta, jos olen tässä ja nyt edeleen niin olen siihenkin tyytyväinen :)

 

6. Asuisitko mieluummin maalla, jossa palvelut eivät ole niin lähellä, vai kaupungissa?

Voi kyllä. Asuisin mielelläni maalla ja minua ei haittaa vaikka matkaa olisi kapunkiin. Asumme nyttekin kaupungin ulkopuolella ja lähinpään kauppaan on useita kilometrejä. Täällä saaristossa on hyvä olla. 


7. Mikä oli lapsuutesi unelma-ammatti?

Se taisi olla eläinlääkäri. Heheh <3


8. Keräätkö mitään erityistä?

No taidan kerätä kauniita vanhoja esineitä <3

9. Millainen pukeutumistyyli sinulla on?

Pukeudun aika rennosti. Tykkään, että vaatteet ovat miellyttävän tuntuisia ja mieluiten pukeudun neutraalin värein. Mukavuus ennen kaikkea :)


10. Paras lukemasi kirja?

Nuoruudessani lukemat kirjat The Secret Garden ja The Great Gatsby(englanniksi)olivat hienoja kirjoja. 


11. Mikä on paras liikuntalaji?

Parhaat liikuntalajit ovat uiminen ja lenkkeily :)
Pikainen päivitys tänään. Hauskaa loppuviikkoa!!