Ai miten vietän vapaapäiväni?

Moikka!

Tämä onkin mukava viikko, sillä minulla on ollut kaksi arkivapaata peräkkäin. Eilisen päivän otin rennosti, mutta tänään olen heilunut täällä kotona kuin mikäkin. Olen saanut olla kotona ihan rauhassa ja heilunut imurin sekä mopin kanssa. No sanotaanko, että melkein rauhassa sillä pieni Hugo-poika seuraa minua kuin hai laivaa.

Kun rullaan maton, että vien sen ulos tuulettumaan niin Hugo on ehtinyt jo käpertyä rullan päälle. Kun kerään sohvatyynyt ja viltin, niin Hugo on jo käpertynyt sohvalle löhöilemään.

Saan tietynlaista mielenrauhaa ja terapiaa siivoamisesta. Kodinhoitohuoneessa pyörii pesukone ja rumpukuivaaja, minä huristelen imurilla ja uunissa valmistuu paisti. Kun koti on siisti on parempi mieli. Olen niin sisustushullu, että kodin laittaminen ja siivoaminen on minulle vähän niinkuin pakkomieli :) Mutta sellaisella hyvällä tavalla. Luulisin.

Olen tänään myös kaivannut varastoa ja laittanut paljon tavaroita myyntiin FB-kirpputorilla. 

Näin minä vietän vapaapäiväni.

 Mitäs teidän viikkoonne kuuluu?

 

pssst. Klikkaa itsesi ARVONTAAn jos et vielä ole ehtinyt osallistua.

Mukavaa viikkoa!

Hi!

Today I´ve been cleaning like a mad woman. I had two days off work and yesterday was my lay back and relax day, but today I´ve cleaned the whole house.

My realiable little friend Hugo has been by my side all day of course. As I rolled up each carpet Hugo makes himself comfortable on those carpets. And as I try to fluff up my couch pillows, fluffy Hugo is there to the rescue. 

Nevertheless, cleaning makes me feel good and being such an interior design freak, I´m obsessed with always doing something around the house or cleaning. But in a good way. I think.

So my day off goes by fast whilst cleaning, washing the laundry, with a roast in the oven, entertaining Hugo and setting the table for when the rest of the family arrives. I have to admit, sometimes I wish my days off work could consist of something else, but when I think of how happy our home makes me, it´s all worth it.

Have a great week!