Arjen pyörryksissä

 

Heipparallaa! Täällä ollaan aivan arjen pyörykksissä. Työt ovat kuitenkin alkaneet loistavasti ja olen ollut hyvinkin innoissani siitä. Edvin myös viihtyy päiväkodissa joka helpottaa minun työhön menoa. Edvin on niin reipas ja hyväntuulinen pieni mies, että en epäillytkään päivähoidon suhteen. 

Tunnit kotosalla ovat kuitenkin hyvin vähäisiä nyt, sillä teen lähes kokopäivän vuoroja. Vapaat tunnit ennen töihin menoa kuluvat aamurutiinejen parissa ja illalla tunnit käytän siivoukseen ja pyykkäämiseen. Eli tervetuloa todellinen arki! 

En pelkää arkea, vaikka hetken jo huokailinkin tätä kaikkea kodin kaaosta ja toivoin jo, että pian helpottaisi. Mutta lohdutuksena on kuitenkin se, että kyllä se ajan kanssa helpottuu, kunhan vain totutaan tähän uudenlaiseen rytmiin.

Zen-hetkiä täytyy aina välillä kaivata itsestään, kun katsoo ympärilleen ja pyykit lojuvat pitkin kylpyhuonetta, keittiö on kuin laboratorio-räjähdyksen jäljiltä ja olohuone näyttää pallomereltä, kun lattiaa ei ole näkyvissä ollenkaan. 

Eihän pieni kaaos ei haittaa aina silloin tällöin, tämähän on elämää ja välillä se näyttää vähän sotkuisammalta. :D Ja vaikka meitä nyt vähän koetellaan täällä kun Edvinillä on ensimmäinen korvatulehdus, niin kyllä me täältä taas noustaan ;)

Sain juuri pienen unille, joten taidan mennä itsekin lepäämään, sillä kolme yötä on jo valvottu.

Löydän itsestäni kuitenkin hyvin helposti hyvää mieltä ja en jaksa murehtia pikkuvikoja kovinkaan kauaa. 

Onko täällä muilla arkihaasteita? Käsi ylos ;) 

Oikein hauskaa viikkoa!!