Asunnonvuokraus Thaimaassa, via Airbnb

 

Airbnb on kansainvälinen nettisivu joka tarjoaa kokemuksia, elämyksiä, opastuksia ja asunnonvuokrausta ja mitä vielä. Palvelu tarjoaa koteja ja kokemuksia kaikkialla ympäri maailmaa. Me vuokrasimme asunnon Thaimaasta kuukaudeksi sivuston kautta. Kodit, huoneet tai kokonaiset talot ovat ns. yksityishenkilöiden vuokraamia, mutta "isännät" ja "emännät" ovat sivuston hyväksyttyjä vuokranantajia, he kulkevat nimellä, host. Kaikki varaaminen, maksu ja viestittäminen tapahtuu airbnb:n kautta ja on turvallista. Palvelu on mielestäni erinomainen ja majoitus vaihtoehtoja on todella paljon. 

Meidän kotiin kuului myös siivouspalvelu, petivaatteiden vaihto, sekä pyyhkeet. Tapasimme emännän heti ensimmäisenä iltana ja hän oli oikein ihana ja ystävällinen. Viestittelimme muutamia kertoja, mutta kaikki sujui niin hienosti ettei sen kummempia apuja tarvittu. Vähän kuin henkilökohtainen hotelli ;) 

Airbnb sopii myös lyhytaikaisille majoituksille, mutta pitkäaikaisena vuokralaisena palveluun kuuluu myös alennuksia. 

No miksi ei sitten tavallinen hotelli? No meillä oli niin paljon kriteereitä asunnon, sijainnin, ym mukavuuksien suhteen, että tämä oli paras vaihtoehto. Ja tulevaisuudessa myös, meille paras vaihtoehto. Halusimme keittiön, tilaa(72neliötä saimme)uima-altaan, siistin rannan, sijainnin lähellä keskustaa, mutta kuitenkin rauhallisella alueella. Kaikki kriteerit täyttyivät ja vielä ylivoimaisesti. Onko airbnb sinulle tuttu?

Ihan mielenkiinnosta tutkiskelin tarjontaa myös suomessa ja voi olla, että suomi-matkailunkin yhteydessä päädymmekin tähän vaihtoehtoon.

Tässä muutamat kuvat vielä Thaimaan kodista. Ihan mahtava paikka. Paras. Voidaanko jo mennä takaisin...