Auringonlaskuun yhdessä


Heippa hei! Terveisiä täältä tuuliselta saarelta. Eilen päivälle kävelimme katsomaan kaunista auringonlaskua. -14 astetta pakkasta ja kauhea tuuli. Aika kylmältä tuntuu ja luntakaan ei meille enää ole. Pieni kävely pakkasessa virkistää ja antaa energiaa ja kun maisemat ovat näin kauniita tulee vain hyvä mieli.

Täällä nyt sitten kotisohvalla istun ja nautin vapaapäivistä. Kaikenlaista hommaa olen kyllä itselleni jo buukannut, kun eihän sitä täysin ilman "töitä" osaa olla lomallakaan :)

Eilen kaapit saivat reipasta siivousta ja koti on taas poistettu turhasta krääsästä. Aurinkoinen päivä taas piristää mieltä ja olo on rentoutuneen kiireetön.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!!

Yesterday we took a walk on the island to watch the beautiful sunset. It was -14 degrees and the wind was strict and cold. A walk in the  cold winter air is refreshing and energizing and when the scenery is this beautiful it´s guaranteed to make you feel good.

Now I´m enjoying my mini vacation, but I´ve already booked my schedule, because it´s hard not to do anything even on vacations.

Yesterday I cleaned out some of our closets and got rid of everything useless.

Yet another sunny day makes me feel energized and happy!

Have a wonderful week!