DIY-Noidan luuta

Eilen kummityttöni lähti elämänsä ensimmäiseen kouludiscoon, Halloween teemalla tietysti. Lupasin tietysti tällaisena puuhastelija/säästäjä/kierrättäjänä ja tietysti Halloween fanina hommata asun tytölle. En mitenkään suostunut siihen, että hänen äitinsä ostaisi kalliin asun jota tyttö käyttää vain kerran, koska pian se on jo liian pieni. Ja sitä paitsi, minä RAKASTAN kaikkea pientä näpertelyä ja siksi halusinkin käyttää intoni ja näppäryyteni tähänkin asukokonaisuuteen. 

Assistentit paikalla...

Kummityttöni toivoi, että saisi noidan asun, vihreän naaman sekä luudan. Löysin mekon kirpputorilta kolmella eurolla, jota tuunasin vähän pienellä ompelulla ja siitä tulikin täydellinen. Luudankin tein itse. Niin simppeliä. Hain pihalta kasan pieniä oksia ja isomman oksan luudan varreksi. Siistin oksat suoriksi pätkiksi. 

Sidoin oksat paksulla juuttinarulla tiukasti kiinni.

 Askartelu intoni heräsi taas ja mieleen tuli jo monia ideoita. Ensimmäisenä tietysti innostuin siitä, että näitä luutiahan voisi tehdä vaikka pääsiäiseksi. Esimerkiksi sellaisia pienempia verisoita, vaikka kranssiksi oveen. Tai roikkumaan ikkunaan. Oi että!! Mutta jospa nyt keskittyisin kuitenkin ensin tulevaan jouluun(joo olen ihan hurja jouluihminen!!)ja kaikkiin niihin jouluideoihin mitä minulla on. 

Halloween on kyllä hauskaa aikaa. Monet pienet noidat ja hirviöt kipittivät innoissaan Halloween juhliin eilen illalla. 

Kävin eilen meikkaamassa ja pukemassa kummityttöni. Kuinka onnellinen pieni noita olikaan kun sai asun, vihreän naaman ja ihan ikioman noidan luudan.  ♥ Mukavaa loppuviikkoa!!