DIYrtti Haaste: Sisusta koti yrteillä

Hei vaan! Sain mielenkiintoisen yhteistyöhaasteen muutama viikko sitten Järvikylältä.  Otin tämän haasteen vastaan, sillä enhän minä voi vastustaa yrttejä ja kaikki DIY-jutut ovat aina tervetulleita. Haaste sopii minulle hyvin, sillä olen vannoutunut yrttien käyttäjä(ja kasvattaja)ja lähes viikoittain ostan Järvikylän yrttejä. 

Nyt tuon teille esiin jotakin joka ei liity ruokaan vaan tänään sukelletaan yrttien maailmaan sisustuksellisesti. 

Meillä keittiö(lue: koti)on täynnä yrttejä ja muita ihania itse kasvatettuja herkkuja joten koen, että on tärkeätä tuoda ne osaksi kotia eikä vain kotiin. 

Painotan myös sitä, että aina ei tarvitse ostaa jotakin uutta vaan hauskaa ja kaunista voit varmastikin luoda jo omistamillasi esineillä. Tällä kertaa ruukuiksi muuttuivat IKEAn valkoiset(erittäin halvat ja monikäyttöiset)kahvimukit. Järvikylän yrtit asettuvat mukiin mainiosti ja yksinkertaisuudellaan näyttävät niin herkullisen kauniilta. Mustalla tussilla voit kirjata yrttien nimet mukeihin. VINKKI: Voit myös käyttää liitutaulutarraa tai maalia :)

Ruukuiksi sopii myös tuunatut hernerokkapurkit, lasipurkit ja tietysti kaiken kokoiset ja malliset kahvikupposet. 

Valkoisesta puulaatikosta irrotin muutamat lasit ja upotin yrtit laatikkoon. Lopputuloksena on kaunis vihreä yrttitarha joka on helppo kuljettaa olohuoneesta keittiöön tarvittaessa. 

Vihreä ja valkoinen yhdistetty värimaailma on houkuttavan kaunis varsinkin näin syksyn tullen. Ja kuten huomaatte Hugo-poikakin nauttii yrttien huumaavasta tuoksusta.


Oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille!