Ellan syntymäpäivät

Heippa! Meidän viikonloppu oli yhtä juhlaa, sillä Ella-neiti täytti 11 vuotta! Lauantaina meillä oli ystäviä ja sukulaisia juhlimassa ja sunnuntaina Ellan ystävät tulivat meille. Huh kylläpä on taas herkuteltu :) 

Ellalla oli 2 toivetta syntymäpäiville ja ne olivat pätkiskakkua sekä suolaisia piirakoita joissa on sieniä. Pätkiskakun ohjeen nappasin Starbox kollegalta, Smiling Forever-blogista. Muokkasin hieman ohjetta ja jätin liivatteenkin pois kokonaan.  

Käytin Minttu Domino-keksejä, voita(60g), Viola Vaniljatuorejuustoa, vispikermaa ja pätkissuklaata.  Erittäin helppoa ja herkullista. 

Suolaiset piirakat olivat myös hitti ja niistä jäi vain muutaman murunen lautaselle. Salamipiirakka täyte: Salami viipaleet, paprika, tomaatti, sipuli, creme fraiche, turkkilaista jogurttia ja 1 kananmuna.

Tonnikalapiirakka täyte: Tonnikala, suppilovahverot, sipuli, paprika, tomaatti, Cuisine Crème Fraiche Tilli & Sitruuna, turkkilainen jogurtti sekä 1 kananmuna. Nam! 

Mukavaa viikkoa!!

We had a laughter filled and busy birthday weekend as our little Miss Ella turned 11 years old on Sunday. On Saturday we had friends and relatives over and on Sunday Ella had her friend birthday party. 

I was a busy baker all Friday and now I´ve got to say that I´m still full from all the eating all weekend!

But all in all it was a good weekend!