Hei me lennetään!

Heippa!

Joskus tulee vastaan niitä huikeita mahdollisuuksia joihin on ihan pakko tarttua. Eilen oli juurikin sellainen mahdollisuus ja pääsin hieman erilaiselle kuvauskeikalle. Kaakon Kajauttajat(#visitkotkahamina)ryhmälle järjestettiin valokuvaajien lentopäivä. Suuntasimme Kymin lentokentälle tutustumaan mm. lentomuseoon. Puolenpäivän aikoihin oli minun vuoro ja otin Ellan mukaan. En ole ikinä ennen lentänyt pienlentokoneella. Kun kiipesimme kyytiin, Ella takapenkille ja minä eteen, niin huomasin, että kyllä se hyvin pieni olikin. Olin niin innoissani, että en edes muistanut jännittää.

Suuntasimme heti Tiutiseen. Päivä oli niin aurinkoinen ja tuulikin niin lempeä. En oikein osaa sanoin kuvata sitä tunneta, mutta ihan mahtavaa se oli!! Kaikki oli niin kaunista ja niin upeaa. Iiks!!

Kiersimme Tiutisen yllä useamman kerran, sillä halusin saada kuvia kotisaaresta, sekä meidän talosta.

Tulevana helatorstaina(25.5), Kymin lentokentällä, sinullakin on mahdollisuus päästä tutustumaan lentämiseen pienlentokoneella. Täältä löydät kaikki tarvittavat tiedot; päivän, ajat ja hinnat. Lämpimästi suosittelen tätä kokemusta. Tapahtuma sopii erinomaisesti koko perheelle, myös lapset pääsevät halutessaan lentämään. Ellakin tykkäsi ihan älyttömästä. Myös meidän jälkeen lähti pieniä lapsia lentämään. Mukaan koneeseen pääsee siis kaksi aikuista tai yksi aikuinen ja kaksi lasta. lentäjän lisäksi.

Pääset myös tutustumaan lentomuseoon.

Joten jos kaipaat pientä jännitystä, huikeita kokemuksia ja kauniita maisemia niin tätä minä kyllä suosittelen. Ihan varmasti lähden uudelle lennolle vielä joskus.

Näisää tunnelmissa, sekä maisemissa, toivottelen oikein mukavaa sunnuntaita.

Tsekkaa instagramista myös: #visitkotkahamina #kotkanilmailukerho #efky #kyminlentokenttä

Ja eikun menox!
 Tiutinen ja lähisaaret: oik. Kuusinen, Varissaari vas. Kuutsalo Taustalla vas. Suursaari
Kukouri, Fort Slava
 Tiutinen
Kotkansaari