Hugon kanssa kotona


Hei vaan kaikille! Tämä päivitys on omistettu meidän perheen nuorimmalle, nimittäin Hugolle. Hugo-poika täytti tässä kuussa 8-kuukautta ja uskomatonta, että pieni on kasvanut niin paljon.

Joka päivä jaksamme hämmästellä tätä pientä karvapalloa ja nauramme sen touhuille. Hugo on hyvin erilainen persoona verrattuna meidän Tipsuun. Tipsu oli enemmän sylikoiramainen ja läheisyyden kipeä. Tipsulla oli tapana hypätä sohvalle ja käpertyä viereen. Hugo taas vaikuttaa siltä, että tuo pieni pää on täynnä ajatuksia ja sulkeutuu omaan maailmaansa, istuu ja tuijottaa.

Tiedän, että tästä ei tarvitse huolestua, sillä Hugo on täynnä energiaa ja jatkuvasti tuo meille leluja ja jopa komentaa leikkimään. Hugo, kuten Tipsukin, seuraa minua jatkuvasti eikä minun koskaan tarvitse olla ykin, ei edes vessassa. Tiedän, että suurin osa lemmikin omistajista tuntee tilanteen :)

Kun olen Hugon kanssa kotona, on hetkiä jolloin en saa olla rauhassa ollenkaan. Pikku poika tuo lelujaan jalanjuurelle ja jos en heti reagoi aloittaa hän komentelun. Hugo nostaa lelun ja ojentaa sen suoraan käteeni ja jos en heti tartu leluun Hugo "paiskoo" lelua kättäni vasten. On siinä naurussa pidättelemistä kun yritän ojentaa Hugon käytöstä, samalla kun pieni karvainen kuono ja tummat nappisilmät tuijottavat minua.

Vielä vauvan lailla Hugo purkaa energiansa juoksemalla rallia ympäri kotia ja jyrsii jokaista luuta jonka löytää. Ja temmellysten jälkeen Hugo nukahtaa kuin tukki.

Parasta tekemistä on kuitenkin se, että saa tyhjentää lelukorin juuri kun äiti on korjannut kaikki lelut pois.

Lelukorin löysin kirpputorilta ja se osoittautuikin vallan mainioksi juuri tähän tarkoitukseen. Hugolla on älyttömän iso määrä leluja jotka kaikki nyt sopivat hyvin koriin. Korin malli on täydellinen, kun se on helppo kaataa ja leluja on helpompi kaivaa korista. Sitten se kippaa takaisin pystyyn kun lelu on napattu.

Ihania hetkiä pikku karvapallon kanssa! <3

Oikein hauskaa viikkoa kaikille!!

p.s. Käyn laittamassa Facebookin puolelle pienen videopätkän kun Hugo "laulaa" :)