Ikuisesti, meidän Tipsu ♥

Hei. Suru uutisia tulin kertomaan. Mietin monesti, että onko vielä sen aika, mutta päätin, että nyt jos milloinkaan, jätän tänne suruviestin. Rakas vanhus koiramme Tipsu lepää nyt rauhassa ja kurkkii pilvenreunalta.

13 ja puoli-vuotias Tipsumme sairastui ja kunto huononi vain muutamassa viikossa. Tuntuu, että kaikki tapahtui nyt niin nopeasti. Ja erittäin vaikea päätös oli tehtävä jotta pieni karvakuono sai rauhan. Tänään aamulla olemme saattaneet Tipsun lepoon. Voin myöntää, että en ole koskaan kokenut mitään niin vaikeaa ja suru on ihan tavaton. Sydämessäni on nyt aukko.

Tunsin jonkinlaista rauhaa tämän jälkeen ja tiesin, että nyt Tipsun on hyvä olla. Ikuisesti tämä pieni valloittava, iloinen ja reipas karvakamu on meille rakas ja näinä yhteisvuosina on saatu paljon ihania muistoja. Tipsu eli todella hyvän elämän. Ja teki myös meidän elämästä niin paljon ihanamman. 

Nyt voin huokaista, vaikka kyyneleet virtaavatkin, sillä huoli toisesta on poissa. 

Ikuisesti sydämissämme 


Huomenna aamulla ajelen espooseen ja siellä pidämme taas POP-UP myyjäiset. Toivottavasti tapaan taas monia teistä! Tervetuloa! ♥ 

Palailen tänne viikonlopun jälkeen.