Joulukattaus DIY-Pöytäkortit ja kyltit

Täällä on askarreltu koko eilinen :D Jouluaskartelut senkun jatkuvat ja tämä idea pullahti esiin ihan vahingossa. Pöytäkyltit ovat mielestäni älyttömän suloisia ja käytän niitä usein juhlissa. Minulla on laatikollinen korkkeja ja niistä olen askarrellut kaikenlaista, mutta nyt keksinkin jotain ihan uutta! Leikkasin korkkeihin viillot ja askartelin kortteja. Näin syntyi jouluaiheiset pöytäkortit. Nämä sopivat hyvin myös joulupöytään ja pikkujoulujuhliin. Kortteihin voi kirjoittaa vaikka ruokalistoja tai paikkakortteja, hauska yksityiskohta kattauksessa.

Kokeilin myös mustavakoisia vaihtoehtoja. Nämä kuitenkin ovat minun makuuni ehkä liian moderneja. Korit sopivat hyvin kuusenjalaksi. Näitähän voisi tehdä myös värillisenä. Ihania joukuusikortteja. Nyt voin jatkossakin aina hyödyntää korkkeja korttitelineinä. Ja ne sopivat kaikenlaisiin kattauksiin, moderniin taikka maalaisromanttiseen.

Näin helppoja pieniä näperryksiä on aina kiva tehdä. Jotenkin innostun aina lapsen lailla kun pääsen askartelemaan. 

Kattaukset ovat suuri intohimoni ja iloitsen, kun pöydän saa laittaa kauniiksi. Näistä tulikin oikein söpöjä ❤

 Ekologisia, helppoja ja jälleen kerran halpoja ratkaisuja. Mitäs mieltä olette? Hitti vai huti? Oikein mukavaa viikonloppua!