Joulumieltä paikallisilta paikallisille ❤ Kotka

Muutama kuukausi sitten käynnistyi projekti josta tulikin jotain hyvin suurta ja mahtavaa. Blogi kolleega Asta kyseli meiltä muilta bloggareilta, josko meitä kiinnostaisi pieni hyväntekeväisyys projekti meidän kotikaupungeissa. No tietysti halusin mukaan, kuten moni muukin. Kotkalaisista lähti mukaan myös Sanna ja Tea. Näin syntyi Joulumieltä paikallisilta paikallisille projekti.

Ajatuksena oli siis, että otamme yhteyttä paikallisiin yrityksiin ja pyydämme heiltä lahjoituksia(lahjakortteja, elämyspaketteja, tuotteita jne.)

Hakemuksia saimme mm. somen kautta perheiltä ja ajatuksena oli, että saisimme edes yhdelle tai kahdelle perheelle piristystä jouluksi. 

Mukaan saimme 34 yritystä ja ihan mahtavan määrän lahjoituksia! Hakemuksia meille tuli 23 ja kun istuimme alas miettimään, että mitä lahjoitamme kenellekin, tajusimme, että saimme kaikille hakemuksen lähettäneille perheille paketin. En osaa sanoin kuvata tätä mahtavuutta ja tunteiden myllerrystä mitä olemme kokeneet tämän projektin kautta.

Mukana myös ElonValo, Keittiötarvikeliike Purnukka, FLP Business Owner Kristiina Tjeder, Pilvi Jankola ja EagleKarting.

Emme osanneet edes kuvitellakkaan kuinka suureksi tämä kasvaisi ja kuinka upeita paketteja saisimme kaikille. Kiitos Kotkalaiset yritykset! Olette ihan mahtavia!  Tänään loput paketeista toimitetaan perheille. 

Projekti on käynnissä myös monessa muussa kaupungissa. Voit lukea lisää näistä blogeista:

Hamina, Miehikkälä ja Virolahti: Astan blogi Aavan Meren itäpuolen ja Marikan blogi  Saappaanvarressa 

Savonlinna: Erjan blogi Hittejä ja huteja 

Kouvola: Emmi-Riikan blogi TiiPii

Mikkeli Annin blogi Niin paljon että riittää 

 

Oikein ihanaa joulua kaikille!