Jouluostokset helposti netissä


Moikka moi! Myös tänä vuonna olen pyrkinyt siihen, että saan nauttia jouluostosten hankinnasta ilman stressiä. Ja nyt täytyy kyllä sanoa, että aika hyvin olen taas onnistunut. Salaisuus tähän on hyvin yksinkertainen; jouluostokset on aloitettava ajoissa. 

En osaa kuvitella mitään kauheampaa kuin se, että kiireisenä juostaan ja metsästetään niitä lahjoja viimeisellä viikolla. Tietysti jos ostettavaa on hyvin vähän niin ei ehkä tarvitse varata niin paljon aikaakaan. 

Olen aloittanut jouluostosten mietinnän jo marraskuussa ja nyt voin tyytyväisenä ottaa rennosti kun olen jo paketoinut kaikki Anssin lahjat. Myös puolet Ellan lahjoista saivat paperikäärön ympärilleen eilen illalla. Ja se mikä on parasta tässä tekniikassa on se, että lompakko ei kutistu heti kerralla kun ei tee kaikkia ostoksia kerralla. Aikamoista itseään huijaustahan se taitaa kyllä olla...


Ostohyvitys.fi lähestyi minua yhteistyön merkeissä ja ajattelin heti, että tämähän on huippu idea: helposti lahjoja netistä ja toimitettuna kotiin. Kaiken lisäksi sivuilta saat itsellesi bonuksia jotka sitten maksetaan tilillesi rahana(kun väh.15 euroa on kertynyt bonusta). 


Ostohyvitys on hyvin helppo ja ohjeet sivustolla ovat selkeät. Muistat vain aina kirjautua sisään ja siirtyä verkkokauppoihin ostohyvityksen kautta. Yli sadan euron tilaukset tulevat kotiin ilman toimituskuluja. Verkkokauppoja sivustolla on huikeasti yli 500! Ja tuotteita löytyy koko perheelle; lapsista lemmikkeihin.


Nyt sivusto tarjoaa myös asiakkailleen korotetut bonukset näin joulun kunniaksi:


Boozt: 10 % (norm. 8 %)

Bubbleroom: 6,50 % (norm. 4 %)

Fashionstore: 9 % (norm. 7 %)

Nelly: 6 % (norm. 4 %)

Zalando: 5 % (norm. 4 %)

Ellos: 7,50 % (norm. 4 %)

Yves Rocher: 11 % bonus (norm. 10 %)Sekä blogini kautta saat 10 € S-ryhmän lahjakortin uutena käyttäjänä kun teet ensimmäisen ostoksesi ostohyvityksen kautta. TÄSTÄ linkistä voit hyödyntää etusi ja liittyä mukaan Ostohyvityksen verkkomaailmaan.Sivuilta lainattua:

Mistä takaisin saamani raha tulee?

Kun siirryt verkkokauppaan palvelumme kautta, verkkokauppa tunnistaa, että olet Ostohyvitys.fi:n käyttäjä ja maksaa meille myyntipalkkion tekemistäsi ostoksista. Tämän myyntipalkkion jaamme kanssasi, jolloin saat omaa rahaasi takaisin. Palvelumme toimii hieman samaan tapaan kuin kauppojen bonuskortit, mutta verkossa.Minun ostohyvitys ostokseni on meillä (kuten monella muullakin 9-vuotiaalla tytöllä)huimaan suosioon noussut LEGO Friends sarjan Delfiinisafarilaiva. Tämä tuote kuten monet muutkin ovat kamppanjahinnoiltaan paljon halvempia nyt verkossa kuin monessa kaupassa. Uskon, että tämä suuresti odoitettu tuote on meidän neidille lahjoista parhain. Ja en malta odoittaa, että Ella avaa tämän paketin jouluaattona.


Nyt toivotan kaikille mukavaa joulunodotusta ja hyviä ostoshetkiä! 


                                                          Blogipäivitys on tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi kanssa.