Juhannus
No hei vaan! Täällä taas suomessa ollaan ja hieman on erilaiset tunnelmat ainakin sään suhteen. Nopeasti tähän kylmyyteen taas totuttiin valitettavasti vaikka se hieman harmittaakin. Kyllä lomailu on ihanaa, varsinkin lämmössä nautittuna, mutta olihan se mukava astua ovesta sisään oman kodin tuoksuun. 

Nettivierailut jäivät erittäin vähäiseksi koko loman ajan, joten minulla on paljon kirittävää varsinkin blogeissa. Luvassa on vielä paljon loma kuulumisia ja kuviakin on tulossa reippaasti. :)

Mutta nyt aiheena on juhannus. Vietimme juhannusta täällä Tiutisessa. Tämä oli jo neljäs vuosi täällä meillä. Vanhempani, pikkusiskoni, sekä meidän Pekka-eno tulivat meille juhannuksen viettoon. Aloitamme päivän aina kahvihetkellä ennenkuin alamme valmistelemaan ruokia. 

Miehet olivat hyvin tiukalla kannalla ja taistelivat ulkokattauksen puolesta, joten kyllä me loppujen lopuksi söimme ulkona, takit päällä ja vilttejen kera. 

Ei se niin kauheeta ollutkaan kun ei satanut ja oli aivan tyyntä. :)

Kävimme katsomassa perinteisen Tiutisen kokon ja myöhemmin nautimme oman pihan kokosta. Perinteenä on aina myös vaahtokarkkien paistaminen. Naam, ne ovat niin maukkaita. Hehe vaikka vähän palaneinakin :)

Ystävämme muusikko, Marko Ritola oli kaupungissa keikalla ja pyysimme hänet yllätysvierailulle meille. Marko lauloi meille muutaman laulun meidän keittiössä. Aina on ihana kuunnella laulua ja kitaran soittoa. 

Kuten aina, päivä päättyi niin nopeasti. Liian nopeasti, mutta hauskaahan meillä oli. 

Kuinkas siellä teillä on sujunut juhannus? 

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille. Me jatkamme täällä rentoilua ja piipahdamme myös Tiutisen huutokaupassa iltapäivällä.

Huomenna minulla alkaakin jo työt. Ihan mukavalta tuntuu mennä töihin ja ikävöinkin jo niitä hulluja työtovereitani. 

Have a happy Sunday!!