Juhannusjuhlat- Midsummer´s night

Hei vaan kaikille!! Ja mukavaa juhannsupäivää!! Eilen vietimme ihanaa päivää/iltaa täällä meillä Tiutisessa. Perheeni(veljet olivat kyllä muualla)tuli meille kylään. Taas on naurettu, laulettu, kuvattu ja kokattu! Ihania hetkiä vaikka kuinka paljon. 

Sää suosi meitä niin, että päiväkahvit ja kakut söimme ulkona ja jatkoimme pihalla istumista vielä muutamia tunteja, sillä auringossa oli niin lämmin ja hyvä olla. Kahvikattaus olikin erityisen kesäinen ja värikäs tänävuonna. Päiväkahvien kanssa söimme voileipiä, mansikkatäytekakkua, pullaa ja kuivakakkua(ystäväni siskon tekemää, todella maukasta, KIITOS paljon!!

Kun kuplivat astuivat kehiin, oli juhannusjuhlat julistettu alkaneeksi. 

Miehet jäivät istumaan vielä pihalle kun me siirryimme sisälle valmistamaan ruokia. Tietysti käskytin miehiä aina välillä ja kävin parvekkeella "huutelemassa" ohjeita kun grilli piti saada kuumaksi. 


Ruuan söimme sitten myöhemmin illalla sisällä ja lähdimme iltalenkille koko porukka. Illallis menu oli hyvin kalapainotteinen; sillit, katkaravut, graavilohi, savusiika ja Anssin savustama lohi. Oli joukossa muutama grillimakkara ja hevosen filepihvi.

Kävimme myös saaren toisella puolella ihastelemassa Tiutisen yhteiskokkoa, paikalle olikin kokoontunut paljon ihmisiä. Poltimme myös kokkoa omalla pihalla ja tietysti paahdimme vaahtokarkkeja. 


Kaikinpuolin ilta oli ihan mahtava ja tuntuu niin kivalta kun on taas kesä ja saamme nauttia yhdessäolosta. 


Toivottavasti kaikilla teillä oli myös ihana juhannusilta!


Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa! 

Meidän ilta jatkuu sohvalöhöilyllä ja saunalöylyillä 

p.s. onpas paljon kuvia, vaikka niitä karsinkin reilusti ;)