Katariinan Meripuisto, muinaistulet

Heissan! Jokseenkin pitkästä aikaa taas. Olen monesti ollut jo blogin äärellä, mutta aina on jotain muuta ohjelmaa, tai voimat ihan vähissä. 

Meillä on ollut reipas loppukesä ja kiireitä on riittänyt töiden sekä vapaa-ajan saralla. 

Minulla on ollut töitä Lehdolla, sekä useita kuvauksia. Olen päässyt nauttimaan häähumusta töiden parissa, sekä olin ihan vain vieraanakin, ystäväni ihanissa häissä. 

Eilen olin töissä koko päivän, mutta ajattelimme kuitenkin lähteä Katariinaan katsomaan muinaistulia sekä muuta tapahtumaa.

Katariinan meripuisto on kyllä mahdottoman hieno paikka. Kotkalaisenakin, sitä jaksaa vain ihmetellä kuinka mahtava paikka se onkaan. Alue on jo itsetään niin upealla paikalla, sekä sinne on rakennettu niin kauniit kasvialueet. Sieltä löytää kaikenlaista puuhaa koko perheelle. 

Eilen Katariinaan oli kokoontunut paljon ihmisiä odottelemaan kokon sytytystä, muinaistulia. Paikalla oli pientä naposteltavaa, makkaraa ja kahvia, mutta odotin ehkä hieman enemmen tapahtumaa paikan päällä.

Ihmisiä istui piknikillä omien eväiden kanssa, mikä onkin aika kiva idea, mutta luulin kyllä, että siellä olisi vielä jotakin muuta kokon lisäksi. Ehkä jotakin musiikkia...

Tulet sytytettiin klo 20.30. Kokko oli hieno ja hakeuduimme sen luo lämmittelemään, illan viilentyessä. Ihan hauskaa, että täällä tapahtuu. Ja on aina kiva käydä näissä pikku tapahtumissa, vähän tukemassa tätä meidän kotkalaista meininkiä.  ❤

Nyt onkin se aika, että kotona syttyvät myös kynttilät. Tuovat sitä syksyn tunnelmaa sekä lämpöä. Kivaa fiilistä tähän päättyvään vuoden aikaan. Mukavia syysiltoja myös teille!!