Kesä Tiutisessa

Heippa vaan! Meillä on alkanut täällä kesän juhlinta! Olen ikionnellinen kun luonto kukkii, vihertää ja aurinko paistaa päivittäin. Kesä on parasta aikaa.

Nyt kun kesäiset kelit ovat täällä haluamme nauttia niistä pihallamme mahdllisimman paljon. Terassi on katettu värikkäästi ja piha täyttyy kukista.

Anssi on ollut ahkera ja kaivannut uusia kukkapenkkejä, kääntänyt kasvimaan, istuttanut kukkia ja aloittanut kesäkeittiön rakentamisen. Minun osallistuminen on jäänyt vähemmäksi selkävammani takia. Mutta onneksi mieheni on reipas ja saamme kauniin pihan.

Monet ovat ihastelleet sekä kauhistelleet tonttimme kokoa. Pelkästään nurmikkoa on n. 1000 neliötä joten onhan siinä sitä ajamistakin. Mutta mehän olemme valinneet tämän kodin ja tämän pihan juuri siksi, että se on meille niin sopiva. Pihatyöt ovat ihan parhaimpia ja me nautimme niistä.

Vietämme paljon aikaa pihallamme joten siellä pitää olla kaikenlaista tekemistä.

Nyt kun kesä on täällä niin vietämme jokaisen mahdollisen hetken pihalla. Aaamupalat, välipalat, illalliset ym syödään kaikki ulkona.

Kesästä kannattaa nauttia.

Hugolla on juoksunaru ja runsaasti tilaa temmeltää. Vielä kun pikku poika oppisi, ettei kannata karata. Hugo mielellään köllöttelee nurmella ja tutkii ympäröivää luontoa.

Pian syreenit kasvavat niin umpeen ettei tielle nää ollenkaan, joten pihalla saa olla täysin omassa rauhassa

Mikä nyt olisi sen parempaa kuin nauttia omasta pihasta, kuunnella lintujen laulua, pelata krokettia nurmella, keinua riippumatossa ja ihastella merimaisemia.

Oikein aurinkoista viikonloppua myös teille!!

Nimikyltit kasvimaalle ja yrttipenkkeihin saat helposti vuolemalla keppeihin "alustan" ja lisäämällä tekstin.
Hugo nauttii auringosta.