Kesäloma ja Thaimaa ❤

Heissan! Pitkästä aikaa! Täällä me nyt taas olemme, lomalla Thaimaassa. Reilun viikon olemme täällä jo heiluneet. Nyt ajattelin jakaa kanssanne hieman kuulumisia.

Aloitetaan lennosta. Se onkin se ikävin vaihe aina lomalle lähdössä ja tietysti kun me lennämme aina tänne kauas, niin on lentokin hieman pidempi. Kymmenen tuntia siinä ahtaassa kopperossa nostattaa aina tunteita, mutta mantran lailla hoetaan, että pian olemme taas lomalla. Se helpottaa. :D

Lensimme ensimmäistä kertaa myöhäisemmällä lennolla, 23.55, siillä minulla oli vielä työpäivä lahtöpäivänä. Lentomme myöhästyi kolmella tunnilla ja pääsimme koneeseen vasta kolmen maissa. Ei se mitään. Matka alkakoon.  

Pienen lapsen kanssa matkustaminen on aina haasteellista tavalla tai toisella, mutta keinoja keksitään. Lennolla oli muitakin pieniä ja aamuyöllä noustessamme koneeseen monet muutkin vanhemmat kantoivat syleissään pieniä uupuneita matkustajia. Lennosta selvisimme aika hienosti. Mitä nyt vähän pientä huutoa ja kitinää Edviniltä ja parit puutuneet pakarat. 

Kun illalla pimeässä saavuimme hotellille, emme saaneet mitää selvää maisemista, mutta aamulla terassilta odottivat nämä maisemat. Aaah. LOMA!

#snapchat

Löysimme taas pienen palan taivasta täältä ja viikko on ollut ihan mahtava. 

Hotelli on melko suuri, mutta tässä näkee juuri sen, että sesonkiajan ulkopuolella ja hieman syrjäisemmässä paikassa, täällä on aivan hiljaista. Päivisin altailla olemme monesti ihan keskenämme. Ei huono. Ei yhtään huono.

Meillä on allashuoneistot ja terassit heti altaanreunalla. Edvin juuri heräsi kolmen tunnin päiväunilta ja me olemme saaneet viettää sen ajan altaanreunalla. Juuri siksi on tärkeää, että allasalueelle on helppo päästä ja nukkuva lapsi on vain muutaman metrin päässä. 

Kaupunkiin on parinkymmenen minuutin automatka. Shoppailtu on ja kuten kuvasta huomaa, ruokakin on maistunut. Olen tavannut ystäviäni ja olemme nauttineet kaikessa rauhassa.

Alibaba Tandoori & Curry restaurant. Parasta Intialaista ❤

 Mukavaa kesää ja hyvää lomaa kaikille lomalaisille!! ❤