Koti-ikuinen projekti...ko?

Hei vaan ja terkkuja täältä Tiutisesta! 

Tänään olen vietellyt vapaa päivää ja en oikeasti ole tehnyt yhtään mitään. Tunnin päästä joukko ystäviäni on tulossa meille ja suunitelmissa on syödä yhdessä ja höpistä. Taidan myös kaivaa esiin muutamia vanhoja kuvia ;) Meillä on ollut tapana tavata aina aika ajoin koko porukan voimin sillä meitä yhdistää 10-20 kymmenen vuoden ystävyys. 

Tänään ajattelin jakaa kanssanne kuvia kodistamme. Muutosta on nyt melkein 2 kuukautta ja koti on hieman jo esitynyt viime kerrasta. haaveita ja suunitelmiahan on loputtomiin asti ja aion toteuttaa niitä aina pienen osan kerrallaan. Haaveilen keittiöstä jonka aion itse "rakentaa". Ajankohdasta en vielä ole varma, mutta jonakin päivänä saa nyt kelvata. 

Muuton yhteydessä hävitimme paljon tavaraa vaikka meille tuli lisää tilaa neljänkymmenen neliön verran. Tuntui hyvältä hävittää meille turhia tavaroita.

Makuuhuoneestamme olemme hyvin ylpeitä. Olimme ilman makuuhuonetta yli 3 vuotta ja nukuimme suurella parvella. Päätimme näin sillä käytimme yhtä huonetta vieras/työhuoneena. 

Nyt meillä on ihana oma makuuhuone ja suuri uusi sänky. Unet ovat olleet hyvin maukkaita suuressa sängyssä pellavalakanoiden seassa. Niistä en koskaan luovu <3 

Samaa voin sanoa kaikista muista aarteistamme. Niitä on kerätty pitkin vuosia milloin mistäkin ja jokaisella on tarinansa. Vanhat esineet ovat kauniita ja nyt ne koristavat kotiamme ja toivon että viidenkymmenen vuoden päästä joku muu osaisi vielä arvostaa niitä ja nauttisi niistä omassa kodissaan. 

Minä jatkan täällä vielä kodin uusien projektejen haaveilusta ja pian keittelen kahvia kun ystäväni tulevat. Ihanaa alkanutta viikkoa teille ja kiitos kun olette täällä seurailemassa näitä minun hömpötyksiä <3

p.s. huomaatteko tuon karvakamun, joka pomppii ja kurkistaa milloin mistäkin? Aina mukana <3

Have a happy Tuesday :)