Koti ja syysinspiraatio

Heissan!

Täällä ilmoittautuu hieman väsynyt ja lievästi malttamaton nainen. 37viikkoa raskaana ja täysin eristäytyneenä kotona. Liikkuminen on ihan selvästi hidastunut, mutta nyt kun ollaan jo hyvillä viikoilla niin liikkuminenkin(vaikka se tekeekin kipeää)on taas maistunut.

Autoa en enää aja, joten olen visusti pysytellyt kotosalla. Anssilla on erilaiset työvuorot meneilläään ja hän kotiutuu joka päivä vasta seitsemältä illalla. Ja kun meidän Ellasta on tullut reipas vitosluokkalainen ja Ella matkustaa nykyisin Hakalan kouluun bussilla on hänenkin kotiintuloajat viivästyneet. Ja eihän tuollainen nuori viitsi kotona kökkiä.

En jotenkin osaa nauttia tästä yksinolosta. En koskaan ole ollut sellainen "oman ajan" nautiskelija. Tykkään, että seurassani on kokoajan joku. Ja kohtahan se on taas helposti toteutettu kun saan pienen nyytin kainalooni 24/7.

Olen siis ottanut hyvin rennosti ja parantanut väsymystä ihanilla päiväunilla. Nyt kun minulle on annettu ns. "lupa" liikkua olen viikonlopun aikana päässyt ulkoilemaan. Ihanaa.

 

Hieman kyllä inspiroiduin näistä aurinkoisista päivistä ja haluaisin kovasti laitella taas kotia syyskuntoon. Vauvaa varten kaikki on valmista ja pieni korisänky odottaa makuuhuoneessa. Kuten huomaatte Hugokin on innokas tuleva isoveli ja käy säännöllisesti tarkistamassa, että joko se vauva on tullut jo.

Nautin kuitenkin kotoilusa, sillä olemmehan me rakentaneet juuri meille sopivan ja viihtyisän pesän.

Onko muilla herännyt syysinspiraatiota kodin suhteen?

 

Mukavaa alkanutta viikkoa! Ja toivotaan, että aurinkoiset päivät jatkuisivat vaan!