Kun yksi tarina päättyy, voi toinen alkaa...


Hei kaikille! Kuten jo kuvista näette on meidän perhe kasvannut. Nimittäin tämä suloisuus on pieni Hugo-poika. Kuten tiedoitinkin jo teille, että rakas vanhuksemme, Tipsu nukkui pois. Mutta kuten kaikki tarinat menevät; kun yksi tarina päättyy voi toinen alkaa.

Lauantaina veimme Tipsun tuhkat mökille ja teimme kauniin muistopaikan ihan mökin vierelle, nurmelle jossa Tipsu aina temmelsi. Luonnollisesti ikävöimme ensimmäistä rakastamme suuresti, mutta onhan se todettava, että vietimme ihanat 13 ja puoli vuotta yhdessä.

Se pala sydämestäni jonka kerroin puuttuvan on nyt jo osittain täyttynyt tämän pienen valloitttvan vauvan myötä ja loput aion täyttää ihanilla muistolla Tipsusta. 

Pieni valloittava Hugo tuli meille perjantaina. Hugo oli lahja meille vanhemmiltani. Anssi ja minä saimme tietää pienen pojan tulosta viime viikolla, mutta pidimme asian salassa ja halusimme yllättää Ellan. Ja voi, olisittepa nähneet Ellan ilmeen(kuten minunkin)kun haimme pienen espoosta. Ilonkyyneleet, sekä muisto Tipsusta valtasivat meidät kaikki. Pieni karvainen naama ja niin suloiset silmät tuijottivat meitä. 

Nyt Hugo on ollut meillä 2 yötä ja on sopeutunut mainiosti. Villi ja reipas pieni poika. Pieni temmeltää ja leikkii hurjasti. Leluja raahataan korista kantokassiin ja takaisin. Pienet pehmoiset hyppymäiset askeleet naurattavat meitä. Niin iloinen pieni poika. Ensimmäinen yö oli hankala. Hugoa itketti, minua huolestutti ja loppujen lopuksi pieni nukkui vieressäni omassa kassissa. Seuraava päivä olikin jo aivan erilainen ja pentu on todennut kodin turvalliseksi pesäksi. Nukkuminen(joka onkin näin pienellä suurin osa ajasta)sujuu nyt kaikissa paikoissa ja asennoissa. Viime yö(toinen yö)oli jo helppo. Poika nukkui koko yön. Minulla oli hieman vaikeata ensimmäiset tunnit kun levottomana heräilin välillä kuuntelemaan, mutta Hugo nukkui kaikessa rauhassa. 

Ihanasti on alkanut tämä uusi elämä uuden vauvan kanssa. Vanhempani olivat juuri kylässä ihastelemassa leikkisää pientä hauva-vauvaa ja juuri äsken lähtivät. Nyt Hugo nukkuu korissaan, lampaan taljalla ja tuhisee. Ihana pieni rakkaus pakkaus. 

Lisää valloittavia pentutarinoita luvassa. Jos pentuelämä kiinnosta vielä enempi, voi minuun ottaa s.postitse yhteyttä.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!!

p.s. jos ette tunnistaneet, myös Hugo on Shih Tzu rodultaan :)