Kurkistus meidän keittiöön ❤

 

Heipparallaa! Joulukuu pärähti käyntiin vauhdilla. Viikonloppuna vietimme Suomi 100 juhlia täällä Tiutisessa ja oikein mukavat juhlat olivatkin. Tämä viikko tulee myös olemaan kiireinen, sillä hyväntekeväisyyskampanjan kanssa riittää paljon puuhasteltavaa. Niitä päivityksiä rakentelen tässä samalla. Mutta nyt, sisustus aiheella jatketaan ja tässä on pieni kurkistus meidän keittiöön.  

Keittiö on kyllä meidän kodin sydän.

Se on melko suuri ja sinne mahtuu myös valtava ruokailuryhmä, iso astiakaappi sekä lipasto. Aloitimme keittiöremontoinnin, mutta se on hieman keskeytynyt, tai sanoisinko hidastunut.. Itse kun tekee kaiken niin se etenee omaa vauhtiaan. Ja emme vielä tiedä mitä kaikkea haluamme tehdä keittiölle. Ideoita tulee matkan varrella ja pieniä muutoksia toeutetaan aina silloin tällöin.

Vanha leivinuuni on yksi kotimme lemppareita. Takassa on tulet kerran päivässä ja talvisin valmistamme ruuat aina hellalla. 

Leivinuuni lämmittää ihanasti koko keittiön.

Keittiöremontti jatkuu sitten joskus kun on taas sen aika. Olemme kuitenkin saaneet keittiöstä toimivan ja sisustuksellisesti meille sopivan. Syksyllä saimme ison uuden(lue: vanhan)keittiönpöydän ja sen äärellä kelpaa istuskella. 

Keittiö, kuten koko kotimme, on täynnä yksityiskohtia. 

Se kuuluu hyvin koko kodin kokonaisuuteen ja myös keittiössä sisustetaan ahkerasti. Katsotaan koska se sisustuskärpänen iskee taas ja alamme remontoimaan. Mutta, sillä ei ole kiirettä, koska keittiö on nyt jo hyvällä mallilla ja olen oikein tyytyväinen siihen.

Siellä ne koiratkin taas nököttävät ja odottavat iltapalaa. Taidan lähteä itsekkin syömään. 

Palataan taas pian! Mukavaa uutta viikkoa!