Kuvamatka: meidän vuosi 2017

 

Heissan! Uusi vuosi ja uudet kujeet, vai miten se nyt menikään. Uskomatonta, että nyt se vuosi sitten vaihtui, ihan tuosta vain. 

Vietimme aaton ihan kotosalla. Edvin on sen verran pieni, että emme käyneet missään katsomassa ilotulitukisa, ja myönnetään, uni vei kyllä voiton nyt kaikenlaisen juhlimisen sijaan. Illalla kävimme pienellä lenkillä täällä kotisaarella ja muutamat raketitkin näimme matkanvarrella.

Loppuvuosi menikin rennolla meiningillä, vähän saunomista ja herkuttelua.

Kokosin teille pienen kuvamatkan meidän viime vuoteen. Vuosi oli kaikin puolin onnistunut ja ehdimme nauttia kaikenlaisesta matkanvarrella.

Alkuvuodesta jatkoimme keittiöremonttia sekä maalasimme kaikki kodin sisäkatot. Valkoiset sisäkatot toivat tullessaan ihanaa valoa ja avaruutta koko kotiin. Suurin muutos tapahtui keittiössä. Poistimme keittiönkaappeja seiniltä ja niiden tilalle laitoimme avohyllyjä. Iso seinä maalattiin rohkeasti liitutaulumaalilla mustaksi. Sisustus projektit jatkuvat vielä tänä vuonna ja hyvä niin, sillä tekemistä riittää, mutta pieni puuhastelu onkin niin mukavaa.
Perhe ja ystävät ovat minulle tärkeitä. Vanhempani asuvat espoossa ja sisarukseni asuvat siellä sun täällä(osa pitkin eurooppaa)ja siksi kaikki yhteiset hetket ovat meille tärkeätä. Näissä kuvissa vietimme yhteistä pääsiäistä.
Toukokuussa ahersimme paljon pihalla. Suuri piha vaatii paljon työtä keväällä sekä syksyllä. Joka viikonloppu piha vaatii pientä laittoa ja ylläpitoa, mutta se on kyllä sen arvoista. Meillä on joka kesä oma perunamaa, paljon yrttejä, sipuleita ja muita kasveja. Kasvihuoneen rakentaminen jäi vielä vaiheeseen, mutta keväällä aloitamme sen projektin vielä uudestaan.
Keväällä pääsin myös kokemaan jotakin ihan mahtavaa. Lähdin kymin lentokentältä pienelle kuvauslennolle Ellan kanssa. Lennon järjesti Kaakon Kajauttajat(visitkotkahamina)yhteistyössä Kotkan ilmailukerhon kanssa. Suuntasimme tietysti kotisaarta kohti ja kuvasin meidän kodin ilmasta.
Juhannusta vietimme meillä vanhempieni, pikkusiskon sekä Pekka-enon kanssa. Juhannus on aina ollut meille tärkeä ja meillä on monia juhannusjuhlaan kuuluvia perinteitä.
Kesän meille tietysti kruunaa jokavuotinen Thaimaan- matka. Saamme varman kesän, tapaamme vanhoja tuttuja ja nautimme kaikesta. Viime kesänä vietimme koko heinäkuun Thaimaassa.

Yksi viime vuoden kohokohdista oli myös uuden monday TO sunday Home liikkeen avajaiset. Vuoden verran liike sijaitsi Kivenlahdessa ja sieltä se muutti Mankkaalle , LOFT Espooksi nimettyyn tilaan kahden muun yrityksen kanssa. 

Elokuussa saimme myös perheen lisäystä. Kotkassa pieni Bella tyttö etsi uutta kotia ja niin hän päätyikin meille. Ihana pieni energinen karvapallo. Hugosta ja Bellasta on tullu ihanat ystävät. Meidän pienet muodostavat varsinaisen kolmikon ja välillä ne villiintyvät niin, että äidillä on perässä pysymistä.

Syyskuussa Edvin täytti vuoden. Juhlimme pientä miestä perheen ja ystävien kanssa.
Pikkusiskoni valmistujaisia vietettiin vasta myöhään syksyllä kiireisen kesän ja jatko-opiskelujen alkamisen jälkeen.

Loppuvuoteen kuului monia projekteja joissa sain olla mukana. Tällainen puuhatäti kun olen. Aina täytyy olla tekemässä kaikkea :D Innolla odotan jo kaikkea uutta ja inspiroivaa myös tälle vuodelle. Suunnitelmiakin on jo ;)

Tällainen oli meidän vuotemme. Aika ihana kaikin puolin. Kiitos siitä ❤ Tervetuloa 2018!!

Nyt toivottelen teille myös oikein ihanaa uutta vuotta! ❤