Erilainen joululahja

Hei vaan. Nyt on hyvä hetki miettiä niitä joululahjoja. Me ainakin olemme jo aloittaneet. Halusin kertoa teille joululahjasta joka varmasti koskettaa. Mutta ensin hieman taustatietoa. Olenkin joskus maininnut, että laulan paikallisessa kuorossa nimeltään Poplaulu Harmonia. Kuoro on toiminut Kotkassa jo vuodesta 1989. Itse olen ollut mukana 4 vuotta. Laulaminen on ihanaa ja niin rentouttavaa. Meillä on mahtava porukka naisia ja yhdessä laulaminen ja esiintyminen on ihan parasta. Näin joulun alla kuoromme starttaa Laulavat joulukortit. Kierrämme Kotkan alueella kodeissa, firmojen pikkujouluissa ja palvelutaloissa joihin meidät on tilattu kera joulutervehdyksen. Laulavaan joulukorttiin kuuluu 6 laulua joista voit valita itsellesi yhden, 3 tai kaikki 6 laulua. Tonttukuoromme saapuu sovittuun paikkaan sovittuun aikaan ja sitten esiinnymme. Olemme käyneet monissa kodeissa ja joskus saapumisemme on iloinen yllätys asukkaille. Esiintyminen on hyvin intiimiä, sillä olmmehan toisen kodissa ja esiinnymme juuri hänelle.

Muistan ensimmäisen vuoteni, kun herkistyin aina. Laulaessani Sylvian joululaulua, vastapäätäni istui herttainen vanhempi rouva kyyneleet silmissä. Se oli koskettavaa ja rouva kiitteli meitä onnellisena ja kertoi kuinka lapsuuden joulut tulivat mieleen. Mieletön tunne.

Kuoron kanssa olemme esiintyneet myös meidän Kaino-mammalle Eskolan vanhainnkodissa. Esiinnymme ruokailutilassa ja jokainen vanhus oli tervetullut kuuntelemaan. Kaino-mamma ylpeänä kuunteli tovereiden kanssa kun pojanpojan puolisi lauloi heille. Paras joululahja.

Jouluhaja vinkkini sinulle on siis tämä: ilahduta ystävää, vanhusta tai työtovereitasi Laulavalla joulukortilla tilaamalla joulutervehdys kera laulujen. Voit tutustua kuoroomme Facebook-sivuillamme ja osallistua myös arvontaan jossa voit voittaa itsellesi 3 laulua. Lämpimästi suosittelen. Laulun taika on varmasti paras joululahja jonka voit antaa.

Mukavaa keskiviikkoa!!

Viime vuonna esiinnyimme mm. Merikeskus Vellamossa
Olimme myös mukana Pasaatin joulunavauksessa
Huutjärvellä Siltakylän VPK:n naisosaston joulumyyjäisissä