Linnanmäki ♡

Heipparallaa. Kerroinkin jo meidän ihanasta ja vilkkaasta viikonlopusta. Perjantaina olimme Espoossa vanhempieni luona ja lauantaina kävimme Linnanmäellä. 

Edvinille tämä oli ensimmäinen Linnanmäki reissu ja pikkuinen pääsi nauttimaan laitteisiin monta kertaa. Ihan kauheasti ei alle sata senttisille kyllä ole vaihtoehtoja, mutta tärkeimpiä olivatkin autot ja niillä ajaminen. Ensimmäisen auton jälkeen Edvin veti hirveät itkupotkuraivarit kun piti poistua kyydistä. Hän heittäytyi maahan ja huusi kuin hullu. Omatahto on aikamoinen. Mutta pian pieni ymmärsi, että kyllä hän pääsee taas uudestaan autoilemaan, kunhan odotamme vuoroamme.

Isikin oli oikein tyytyväinen kun ei enää taritse hurjiin laitteisiin lähteä, vaan nyt pojat saivat viettää yhteistä aikaa. Isiäkin hymyilytti Edvinin kyydissä.

Kun pojat ajelivat autoilla, Ella ja minä kävimme hurjemmissa kyydeissä. Ääni on vieläkin käheänä kun olen karjunut niin paljon. Ensimmäinen kyyti pisti kyyneleet silmiin ja kädet vapisemaan, mutta siitä se hauska sitten käynnistyi! Huh!

Ehdoton suosikki on kyllä vieläkin vuoristorata. Muistan kuinka pienenä jo tykkäsin vuoristoradasta kun äidin kanssa sen kyydissä kiljuttiin.  Se on vieläkin ihana, mutta nyt kyllä jännitti enemmän kuin koskaan ennen. Kyllä se laitteissa käyminen pelottaa vain enemmän vuosi vuodelta. 

Tykkäsimme myös Magiasta. Laite jossa istutaan pyöreän alustan äärellä, se pyörii kovaa vauhtia sekä kallistuu. Ihan mahtava! Vauhti oli niin kova, että istuin imaisee sinut taakse kovalla voimalla. Vatsassa kipristeli a kutitteli. Nauroin koko kyydin ajan.

Ja vielä pitkään sen jälkeenkin.

Otimme rannekkeen rinnalle myös Sealife liput. Paikka jossa on myös käytävä joka kerta. Sealifessa käyminen on päivän aikana sellainen pieni hengähdystauko. Mieli ja kroppa rauhoittuu hetken, kun sukeltaa mukaan merenalaiseen maailmaan. Edvin tykkäsi kaikista pienistä kaloista ja naureskeli niille, mutta isommat kalat, varsinkin pallokala sekä hait, pelottavat pientä.

Päivä oli oikein hauska. Ihmisiä oli paljon, mutta jonotimme laitteisiin vain 10-15 minuuttia. Ei yhtään paha. Pelasimme myös muutamat pelit ja Ella voitti ison boxin karkkipusseja. Muitakin herkkuja nautittiin päivän aikana, sekä kävimme syömässä buffetissa.

Pitkä päivä, mutta hauskaa oli. Pyörryksissä käppäilimme yhdeksän jälkeen alaparkille ja huomasimme, että auto ei käynnisty. Akku oli tyhjänä. Soitimme vakuutuksen kautta apua ja sieltä sanottiin, että apua tulee noin kolmen tai neljän vartin kuluttua.

Puolen tunnin päästä paikalle kurvasi nuorimies Falck tiepalveluautolla ja hän tutki asiaa hieman. Akku olikin rikki. Hän kaivoi autosta uuden akun ja asensi sen paikoilleen. Meille jäi maksettavaksi vain reilun satasen arvoinen akku, muun maksaa meidän vakuutus, If.

Täytyy kyllä myöntää, että hommaa toimii. Iso kiitos If-vakuutukselle ja nuorelle miehelle Falckista, näin ripeästi ja mutkattomasti hoidetusta hommasta! Olisi muuten ollut tylsää istua siellä tyhjällä parkkipaikalla loppuyö. :D 

Suuntasimme kotiin ja matkalla tilasin meille perhepitsan kotiin yöpalaksi. Pääsimme kotiin vielä juuri ennen puolta yötä.

Ensivuonna sitten taas. Kuuluuko teidän kesäään Linnanmäki(tai muu huvittelu)reissu? Mikä on paras paikka?

Mukavaa loppuviikkoa!!