Lomalla vihdoin

Heissan! Pikaisesti maltan tehdä päivityksen kun kaikki muut ovat päiväunilla. Minä en ole, sillä muutamat työt täytyy tehdä. Ja siitä sittenkin itse aiheeseen, LOMA! :D 

Täällä sitä taas ollaan, Thaimaassa. Saavuimme Bangkokin kentälle sunnuntaina aamu seitsemältä. Finnairin suoralento yön yli on kyllä paras vaihtoehto. Ainakin lasten kanssa. Edvin lensi ensimmäistä kertaa ja matka meni erittäin hyvin. Itsehän en tietysti nukkunut sekunttiakaan, mutta se ei ole uutta. Edvin otti 4-5 tunnin unet sylissäni poikittain(meidän sylissä)joka tietysti vaikeutti omaa liikkumista. Mutta olin valmis kestämään sen kymmenen tuntia, jotta pienellä(ja kanssamatkustajilla)olisi hyvä olla. Ella ja Anssi myös kärsivät matkustamisesta, sillä nukkumisesta ei koskaan tule mitään, mutta kaikki se kestetään sillä se on vain hetken ja palkinto on sen arvoinen. Ellakin on jo sen ikäinen, että vaikka näinkin että toista väsytti ja kolotti, mutta ei kuulunut valituksia. 

Nyt meillä on koko kuukausi aikaa nauttia lämmöstä ja lomasta. Vuokrasimme täältä asunnon jossa uima-allas on lähellä(lue: terassilla)ja oma private rantakin löytyy. Kyllä nyt kelpaa. Tässä teille muutamat kuvat lomatunnelmista. Iloista viikkoa!!