Meidän makuuhuone, kierrätyskoti osa 2.

 

Huomenta! Täällä päivitykset jatkuvat vielä sisustuksen puolella. Tänään kurkistetaan meidän makuuhuoneeseen. Tässä huoneessa nukkuu tällä hetkellä suurin osa meidän perheestä. Vielä vuosi sitten täällä oli vain minä, Anssi ja Hugo, mutta nyt täällä on myös pedit kahdella muulla pienellä, Bella-koiralla ja Edvin-pojalla.  

Nautin kovasti meidän makuuhuoneesta, sillä entisessä kodissa nukuimme Anssin kanssa suurella parvella, koska yhdestä huoneesta teimme työhuoneen. Pitkään halusin sisustaa meille ihanan makuuhuoneen ja kun ostimme tämän nykyisen talon, aloitin heti sisustussuunnitelmat innolla. 

Meillä oli monia huonekaluja, jotka olimme hankkineet makuuhuonetta varten, vaikka sellaista ei vielä ollutkaan. Myös makkarin puolella on sisustettu kierrätyksellä ja huolella niin, että kotoisa tunnelma olisi kokoajan läsnä. 

Kattolamppu on huutokauppa löytö ja myös sekin odotti pitkään omaa paikkaansa.

Sängynpääty on vanha ladon ovi, jonka olemme hankkineet jo vuosia sitten Ollin Onnesta. Tiesin aina, että joku päivä siitä tulee sängynpääty. Ovi on tarkoituksella nostettu vähän korkeammalle niin, että se toimii myös seinäkoristeena.

Hugo mielellään nukkuu päiväunetkin makuuhuoneessa ja suuri lampaantalja on sopiva alusta pienille nokosille.
Vanhasta korkeasti remonttijakkarasti sain sopivan yöpöydän. Huoneessa on erilaisia vihreän sävyjä jotka sopivat yhteen harmaiden pellavalakanoiden kanssa.

Meillä ei olekkaan ihan perinteisiä yöpöytiä. Anssin puolella yötasona toimii vanha pesukomuutti. Sekin on löytö Ollin Onnesta. Bongasin pesukomuutin ja ihastuin heti sen väriin. Pinta kaipasi vain reipasta pesua, mutta mitään muuta en halunnutkaan tehdä sille.

Luemme paljon kirjoja ja lehtiä, joten niitä kertyy aina aikamoinen kasa kaikkiin kodin nurkkiin. Jätän ne mielelläni osaksi sisustusta, sillä niiden sivuille on aina mukava palata.

Lökäpöksy Edvin tykkää tutkia vaaterekin vaatteita. Arkistokaapista saimme hyvän vaatekaapin.

Tunnelma makkarissamme on huomattavasti rauhallisempi, verrattuna muuhun taloon, mutta löytyy täältäkin paljon yksityiskohtia.

Vanhan valaisimen Anssi löysi metallinkierrätyslaatikosta noin viisi vuotta sitten. Varmaankin maailman parhain löytö. Lamppu puhdistettiin ja johdot vaihdettiin. Ostimme lähes samanlaisen lampun myös minulle. 

 Ellan huone on yläkerrassa ja nyt koko yläkerta toimii teinin valtakuntana. Edvinillä on myös oma huone yläkerrassa, mutta odotamme vielä, että pieni mies kasvaa, ennenkuin hän muuttaa omaan huoneeseen. 

Tässä on siis meidän pieni makuuhuone. Meille juuri sopiva. Täällä saamme parhaimmat unet, vaikka kuorsaajia onkin aika monta. Ja minähän en tietystikään ole yksi heistä ;) 

Jos et vielä ole lukenut päivitystäni meidän kierrätyskodista niin käy lukemassa se täältä

Nämä sateiset päivät inspiroivat minua. Huomaan itsessäni taas sitä samaa innokkuutta kuin mitä minulla on aina ollut sisustamisen suhteen. Tämä vauvavuosi on ollut sen verran vaihdikasta aikaa, että sisustamiselle ei ole ollut ihan yhtä paljon aikaa kuin ennen. Nyt huomaan, että energia ja into on taas palannut.  Enennkuin tuo mieheni lähtee töihin niin käynpä nopeasti kysymässä jos hänkin innostuisi vähän vaihtelemaan järjestystä.

Palailen taas pian. Oikein mukavaa alkanutta viikkoa ja iloisia hetkiä myös teille, sisustamisen parissa tietysti!!