Meidän makuuhuone ❤

 

Huh! Hitsit, nyt olin kyllä ahkera. Siivosin meidän makuuhuoneen. Sori, ennen kuva jäi ottamatta, mutta uskokaa kun sanon, parempi niin :) 

Joskus on sellaista ihmeellistä voimaa, että tekee mieli siivota oikein kunnolla. Tänään sain sen voiman kirpputorilöydöstä. Löysin kirpparilta parit kehykset ja tiesin heti, että haluan ne meidän makuuhuoneen seinälle. 

Makuuhuone on ollut ns. pommin jäljiltä jo jonkin aikaa. Se on niin pieni, meillä on hervottoman iso sänky ja nyt meitä majailee siellä viisi! Edvin nukkuu vielä meidän makkarissa ja sitten on tietysti nuo karvalapset. 

Makkari on toiminut kodinhoitohuoneena, varastona ja sellaisena "laitan tämän tähän vain hetkeksi" piilopaikkana.

Sain kehyksiin kuvat, nikkaroin niihin kiinnityskoukut ja nakutin ne seinälle. Siitä se ajatus sitten lähti. Siivosin ihan raivolla. Pyyhin pölyt lampuista, listoista ja imuroin joka nurkan ja raon. 

Nyt on hyvä olla. Siivoaminen tekee kyllä ihmeitä. Ihana valo täytti makuuhuoneen ja imspiroiduin kuvaamaan. 

Nyt kun pääsin vaihtiin, niin tässähän iskee sisutuskuumekkin. Mitähän sitä seuraavaksi keksisi. Jotain uudistusta kaipaisin taas. Jotakin pientä projektia. 

Mukavaa loppuviikkoa! Palataan taas pian. Minä jään pähkäilemään niitä seuraavia sisustuprojekteja. Tai kenties siivousprojekteja. Luulen, että se olisi parempi vaihtoehto. :D