Miten upea terassi ♡

Heissan! Piiiiitkästä aikaa! Kelataanpa vähän mitä kaikkea tässä on tapahtunut vviime kerrasta.

Kesälomat on lusittu, me olimme siellä Thaimaassa tietysti. Palasin heti loman jälkeen töihin ja arki pamahti käyntiin aika vauhdilla.

Ihanaa että nyt on näin lämmin. Rakastan sitä. 

Viikonloppun jälkeen olin vapailla sunnuntaina ja maanantaina joten lauantaina töiden jälkeen ajelimme Edvinin kanssa vanhempieni luo. Hekin ovat olleet niin kiireisiä koko kesän, että emme ole ehtineet tavata ollenkaan.

Heillä on juuri valmistunut piharemontti ja pääsin nauttimaan ihanasta suuresta terassista! Wau! miten upea :) hah siellä voisi pitää vaikka tanssit. Ihana! 

Nautimme kesästä terassilla yömyöhään. Sunnuntai iltana ajelimme sitten Edvinin kanssa kotiin. On niin mukava ja helppo ajella kesäiltaisin kun on valoisaa.  

Kesään tietysti kuuluu aina mansikat, herneet, kala ja pari mojitoa! ;)

Nyt kun arki on taas alkanut, mutta on kuitenkin kesä, järjestämme taas pihakirppiksen täällä Tiutisessa. Siitä vielä lisää myöhemmin. Mutta lämpimästi tervetuloa Tiutiseen lauantaina 21.7. klo 10-14, Vallihaudantie 17.

Tässä teille vielä muutamat fiilistelykuvat kaupalta ❤ Ihanaa kesää! Nyt nautitaan näistä keleistä vaikka hiki virtaakin. 

#mondaytosundayhome