Joulun tunnelmaa kaupalla ❤

Hei vaan! Täällä mä taas olen. Kuten jo mainitsinkin, olimme Edvinin kanssa Espoossa. Jäimmekin kahdeksi yöksi, sillä tuntui että aika ei mitenkään riittänyt. Halusin kovasti käydä kaupalla, koska en ole pitkään aikaan ehtinyt sinne.

Ihan mahtava joulu fiilis tuli heti. Äiti on laittanut liikkeen ihanan näköiseksi ja kaupalle on saapunut paljon kivoja joulujuttuja. 

Hypistelin heti kaikkia ihania tavaroita. Nappasin mukaani paperisen tähtiviirin sekä muutamat pienet tuliaiset.  

Edvin on aina niin reipas pieni apulainen ja selvästikin on syntynyt yrittäjäksi. Edvin kärräili julisterullia pitkin kauppaa sekä seurusteli asiakkaiden kanssa.   

 Aula oli koristeltu ihanilla kuusilla ja heti mietin jo sitä hetkeä kun me menemme hakemaan oman kuusen täällä Kotkassa.

Vielä en ole nähnyt teiden varsilla kylttejä. Voisko ne tulla jo... Joko saan käydä valitsemassa omani?! :)

Okei. Hetki vielä...

Olisimme viihtyneet kaupalla vielä pidempääkin, mutta pieni apulainen piti viedä kotiin syömään.

Oli niin mukava taas kyläillä vanhempieni luona. Äidin kanssa on aina niin hauskaa ja aika loppuu aina kesken. Ehdimme kuitenkin ottaa muutamia tuotekuvia ihanista joulu uutuuksista ja käytiinhän me isossa omenassakin. Taas naurettii niin, että vatsassa kipristeli. Äiskällä on kyllä aina niin hömpät jutut. Se kuitenkin selittää aika paljon, että miksi munkin jutut on sellaisia. Eihän geeneilleen voi minkää ❤ 

Ja tänään vieraakseen vanhempani saivat pikkuveljeni Aleksin, joka tuli suomeen muutamaksi päiväksi työasioiden vuoksi.

Ainiin! Ja nyt on pakko vinkata tähän väliin ihan paras Thai ravintola Soukassa, Bunthan´s Food! Joka kerta kun ollaan Espoossa niin täältä on saatava ainakin kerran safkat! Illalla haettiin taas tom yum keitot ❤ Slurps! Ja taas oli niin ihanaa!!