monday TO sunday HOME kauppaa rakentamassa
Moikka moi! Hei tulin kertomaan kuinka hauskaa viikonloppua vietimme espoossa. Kuten kuvista näette, olemme saanneet nauttia viikonlopusta kauniiden sisustustavaroiden ympäröimänä. Olimme siis rakentamassa tulevaa monday TO sunday HOME sisustusliikettä! Vihdoin tämä unelma on saanut upean alun ja nyt jo suunnittelemme avajaisia ensi kuulle. 

Äitini on puuhastellut suuren muuton kanssa jo viikon verran ja viikonloppuna me veimme lapset hoitoon ja matkustimme Anssin kanssa espooseen auttamaan. Saimmekin sen parhaimman tehtävän, eli kaupan "rakentamisen". 

Tila on kovin pieni, mutta kompromisseilla ja tilaratkaisuilla saa ihmeitä aikaan. Koko lauantaipäivän touhusimme kaupassa. Äiti puuhasteli kodin puoella ja välillä kutsui meidät taukoilemaan ja syömään ihania ruokia. 

Meillä oli todella hauskaa. Musiikki soi kovaa, nauroimme äänekkäästi, välillä tanssimme ja tietysti ihastelimme tuotteita. 

Täytyy kyllä sanoa, että nyt on valikoima kohdillaan, sillä tarjolla on ihan ainutlaatuisia ja aivan mahtavia tuotteita, 

Kauppa on vielä vähän keskeneräinen, mutta lopputulos on kyllä juuri sitä mitä toivoimmekin. 

Wau. Tämä on kyllä niin jännää! Mitäs pidätte??

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!