Ollin Onni Kotkahttp://www.ollinonni.fi/

https://www.facebook.com/pages/OllinOnni/113677478650891?fref=ts


Moikka taas! Ihan pakko nyt jakaa tämä hieno asia kanssanne. Tiedättehän sen ihana paikan mistä olen kertonut, se Ollin Onni täällä Kotkassa? Olemme monesti shoppailleet siellä ja tehneet ihania löytöjä. Ollin Onni on vanhan tavaran osto- ja myyntipaikka ja monia kyselyitä olen saannut teiltäkin ihanista aarteista. 


Olli on nyt avannut nettisivuillaan verkkokaupan, mikä on ihan mahtavaa, sillä tekin monet jotka olette kyselleet kaupasta saatte nyt mahdollisuuden vierailla sivuilla ja jos jotakin kivaa löytyy on nettikauppa avattu.


Olli tekee kovasti hommia asian eteen ja laajentaa toimintaa joten kuviakin tulee lisää sivuille ajan kanssa. Aika hienoa, että tämäkin suunnitelma on toteutunut, ja olen iloinen Ollin puolesta. Mikä Onni! 


Ihanaa alkanutta viikkoa!!

p.s. Sunnuntaina pääsin ihan mielettömiin joulutunnelmiin, sillä olimme kuoron kanssa kiertelemässä Kotkansaarta toteuttamassa laulavaa joulukorttia. Eli homma on niin, että meidät on tilattu laulamaan joululauluja ystävien, vanhempien, isovanhempian(jne) koteihin laulamaan valitut joululaulut kera joulutervehdyksen. Ihan mieletöntä. Itsekin herkistyin niin, että yksi laulu meni sivusuun kun vanhemmat rouvat purskahtivat kyyneliin lempi joululaulujen parissa. <3 

Keikkailemme taas huomenna ja sunnuntaina. 

Palataan! :)