Olohuone: mitäs sinne kuuluu...

 

Inspirouduin pitkästä aikaan kuvailemaan kotia. Kesä on niin kiireistä aikaa ja suurin osa ajasta vietetään pihalla, niin koti onkin jäänyt vähemmälle huomiolle. Siirsin muutamia kasveja sisätiloihin, ettei raukat palellu kun ulkona onkin jo aika kylmä. Siitä se ajatus sitten lähti. Mukana kuvissa on tietysti tuo meidän pieni touhutaneli, Edvin. Edvinkin innostui sisälle kannetuista kasveista, mutta hän saakin ihastella niitä vain lattiatasolta. Amppeleissa roikkuvat kukat ovat turvassa vauvalta, sekä koirilta.

Olohuone on meillä ehdottomasti kodin käytetyin tila. Siellä löhöillään sohvalla, maataan ja leikitään lattialla sekä touhutaan kaikenlaista. Koko perhe vihtyy täällä.

Olohuoneen taideseinä on yksi kodin lempi kohdista. Seinällä on tärkeitä valokuvia, Ellan taideteoksia, sekä muutamia aarteita.  

Nyt kun Edvin on jo niin vilkas pieni poika, olohuoneen ja keittiön väliin oli hankittava turvaportti. Rakensimme mieheni kanssa portin, sillä halusimme juuri meille sopivan. Hioin puun sileäksi ja väristä tuli niin kaunis, ettei sitä edes tarvitse maalata.  

Koti on ehdottomasti paras paikka ihmiselle. Ja siksi on tärkeää, että sen saa oman näköiseksi. Me tykkäämme valokuvista, vanhoista esineistä, kasveista, musiikista ja kaikenlaisista DIY-projekteista ja uskon, että nämä asiat tulevat hyvin esiin kodissamme. 

Viikonloppuna on taas sisustus puuhasteluja tiedossa, sillä meille on tulossa uusia huonekaluja. Katsotaan jospa taas inspiroituisi vaihtamaan vaikka järjestystä. Kodin laittaminen on aina lempi puuhaani.  Mukavaa viikkoa ja palataan taas pian.