Piha kuntoon osa 2! Vinkit: pihapelit, askartelut ja pihakyltit

Heissan! 

No nyt vihertää jo aika paljon. Ihan mahtavaa, sillä täällä ainakin on ollut ihan täys kesä! Mites teillä?

Koko viikonloppu on tietysti vietetty pihahommissa. Mutta vielä on paljon laitettavaa :)

Kuten olenkin maininnut, meillä on iso piha, joten sinne mahtuu kaikenlaista. Pöytä ja istumapaikkoja on nyt neljässä paikassa, on riippukeinu, pihakeinu sekä tietysti terassi. Viikonloppuna Ellalle laitettiin oma majapaikka omenapuun alle. Siellä on hyvä istuskella lämmössä ja piiloutua ötököiltä. 

Heti kun kesä pamahtaa pihalle, löydät myös meidät sieltä. Kesäpäiviin kuuluu myös kaikenlaiset pihapelit kuten krotetti, petankki(petanque) sekä tikanheitto. Suurella pihalla heitellään myös frisbeetä ja hulataan hulavanteella. Ihan mahtavan hauskoja pelejä! 

Kyltit olen maalannyt rannalta löydettyihin ajopuihin. Ajopuuta meillä on iso kasa ja uusia kylttejä syntyy kokoajan. 

Toissa kesänä maalasin vanhan puupöllin ja se on toiminut kukkapöytänä, mutta nyt se sai ihan uuden käyttötarkoistuksen tic tac toe-pelilautana. Ella innostui heti ideasta, joten hommahan toimii!! :)

Pihalla on kaikenlaista viihdykettä meille, Ellalle sekä hänen ystävilleen, mutta ensi kesänä onkin sitten aivan uudet projektit, että saadan tuo nuorimmainenkin viihtymään. 

Eilen maalasimme Ellan kanssa pihakiviä ja nyt hauskat leppäkertut ovat vallanneet pihan. Ehkä hieman innostuimme, sillä kerttuja on niin monta, että kuskaan niitä jo ystävilleni. Onhan nuo nyt ihan älyttömän söpöjä!

Puuhasteltavaa on vielä pitkään, tai varmasti koko kesäksi, mutta se on niin ihanaa. Nyt kun inspiraatio on taas iskenyt ja kelit sallivat, kaikki aika menee ulkona. Voin kyllä paljastaa, että vaikka piha pian näyttää huipulta, sisällä on totaalinen kaaos. Kohta kenelläkään ei ole puhtaita vaatteita, kun en ehdi edes pestä pyykkiä kun kökin vaan tuolla kukkapenkeissä. Nooh, onneksi kohta on jo niin lämmin, että eihän vaatteita edes tarvitse!?!

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa!!