Pikkujoulu tunnelmaa

Huomenta! Viime lauantaina vietimme työporukan kesken pikkujouluja. Muutimme liikkeen ihanaksi joulumaaksi, ja kyllä tunnelma onnistuikin aivan täysin!

Tarjolla oli hyvää ruokaa ja juomaa. Kaikki osallistuimme ja toimme jotakin pientä syötävää, sekä joululahjat jotka sitten vaihdoimme toistemme kesken. Ilta oli kyllä mahtavan hauska! Naiset keskustelemassa, naureskelemassa ja tietysti joululauluja lauleskelemassa.  Heheh kyllä kannattikin näitä pirskeitä odottaa!

Uskon, että yhteiset hetket tyttöporukassa, työtiiminkesken, parantavat välejä myös työajalla ja näin voimme kaikki yhdessä rentoutua ja jutella niitä "henkeviä". Vaikka ei tämä porukka kovin vakavaa ole, kun kaikki ovat niin iloista porukkaa!

Viikko on sujunut reippaasti töiden parissa ja vidoin olen saanut taas lääkityksen tähän minua suunnattomasti vaivaavaan migreeniin. Toivotaa, että olo helpottuu tästä pian. Jos vaikka tämäkin väsymys katoaisi kun saan säännöllistä lepoa ja voin totutella elämään ilman ainaista päänsärkyä. 

Mukavaa viikonloppua ja oikein hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! Onko suunnitelmia? 

Minä tässä kovasti mietin että jos vaikka ajettaisi espooseen ja mentäisikin´koko perhe minun äidin luo "hoivattavaksi" hehe saas nähdä tuleeko kutsua, vai tehdäänkö yllätyshyökkäys!

Mukavaa viikonloppua!!