Punainen tupa ja perunamaa

Ai punainen tupa ja perunamaa? Kyllä. Sellaisesta elämästä me täällä Tiutisen saarella nautimme. Tervetuloa seuraamaan blogiani, olen Aino-Kaisa ja täällä kanssani asustaa mieheni Anssi, kohta 11-vuotias Ella tyttömme ja kohta 2-vuotias Hugo hauveli.

Kaunis Elämä blogi täytti nyt 4 vuotta ja varsinaista bloggaamista olen harrastanut jo 8 vuotta. 

Blogissani on paljon kuvia ja useinmiten vähemmän tekstiä, sillä kuvahan kertoo yli tuhat sanaa. 

Aiheina pyörivät pääosin sisustus ja koti, mutta olemme koko perheen voimin vahvoja blogipersoonia, (jo niin monen vuoden kokemuksella) että saatte nauttia myös meidän kuvista ;) 

Jaan mieheni kanssa jotakin (niin sanotusti harvinaisempaa) sillä meillä on yhteinen rakkaus vanhoja esineitä kohtaan. Kiertelemme yhdessä Antiikkiliikkeitä, kirpputoreja ja muita vanhantavaran kauppoja. Kodin sisustaminen on yhteinen harrastus ja hyvin tärkeää meille. Kannatamme kierrätystä sisustamisessa ja on tärkeää jos kaikilla esineillä on oma tarinansa. 

Asumme vuonna 1923 rakennetussa punaisessa talossa omenapuineen. Kesäisin meillä on peruna ja- kasvimaa jossa kasvatamme kaikenlaisia herkkuja. Koska olemme saaristolaisia veneily on myös suuri osa kesäämme.

Kaikin puolin olemme tavallisia tallaajia ja pyrimme nauttimaan elämästä aina täysillä. Uskon, että hyvän elämän salaisuus on yksinkertaista kun vain nauttii perheestä, ystävistä ja kodista. Ei se sen kummempia vaadi. 

Tervetuloa mukaan toivottavasti viihdyt. 

Terkuin, 

Aino-Kaisa